Szerzői jogvédelem

A honlap felépítése, képi-grafikai megjelenése valamint tartalma Thurzó Katalin szellemi alkotása, amely az 1999. évi LXXVI. törvény szerint teljes körű szerzői jogi védelem alatt áll.

A honlapon található cikkek nyilvánosak. Ezek cikkek részben illetve a képek egészben más honlapon közölhetők, írásbeli hozzájárulásom nélkül, de minden esetben kizárólag az eredeti forrásra linkkel való hivatkozással és a szerző feltüntetésével. Ha teljes cikket egészében másolnál át, online vagy nyomtatott felhasználásához egyaránt írásbeli engedélyem szükséges.

A letölthető ingyenes vagy fizetős digitális termékekre vonatkozó felhasználási feltételeket a készlet mappájában angolul TOU ÉS magyarul a TOU-H nevű fájlokban találod.

Digitális termékek esetében két fajta felhasználási lehetőséged van, ezek jelölései a következők:

  • PU – Personal Use – azaz kizárólag személyes felhasználásra. Ezekből scrapbook oldalakat készíthetsz saját részre vagy ajándékba. A saját magad által digitális scrapbook készleteimből összeállított alkotásokat feltöltheted saját weboldaladra, közösségi oldalakra, megjelenhet magazinban, amelyből jövedelmed nem származik. Minden esetben kérlek, hivatkozz rám, mint dizájnerre.
  • CU – Commerical Use – azaz kereskedelmi felhasználásra. Ezeket olyan grafikák és textúrák, melyeket kereskedelmi és reklám célokra is felhasználhatsz, amelyből jövedelmed is származik. Készíthetsz belőlük saját képeket, átalakítva saját digitális termékek készítésére használhatod (scrapbook készletek, webdizájn) A rám való hivatkozás nem szükséges.

A készletek felhasználási feltételeiről részletes leírást olvashatsz az alábbi oldalon. Kattints ide!

Comments are closed.