Régi idők – digitális scrapbook készlet

A tanfolyamhoz tartozó készlet külön, a tanfolyamtól függetlenül is megvásárolható!

keszletbemutato

Régi idők készlet

Tartalma:

  • 24 db háttérpapír (jpg, 3600×3600 pixel, 300 dpi)
  • 88 db kiegészítő elem (png, 300 dpi), árnyékos és árnyék nélküli egyedi díszek valamint clusterek (elemcsoportok egy rétegen)
  • Méret: 281 MB

gyorslapbemutato

 

Gyorslap (quickpage) készlet

Tartalma

  • 19 db quickpage különféle elrendezésekkel (png, 3600×3600 pixel, 300 dpi)
  • Méret: 300 MB

Ha végiglapozod az alábbi bemutatót, megnézheted valamennyi gyorslapot, a végén találsz két oldalt, ahová hosszú szöveg írható fotó nélkül:

Segédanyagok, mellékletek

A dvd tartalmazza a tanfolyam egyes elméleti részeinek leírását valamint különféle segédanyagokat, melyek a nosztalgia fotóalbum összeállításához hasznodra lehetnek függetlenül attól, hogy milyen képszerkesztő programot használsz.

  • 4 db nyomtatható pdf, melyekben részletes ismertetőt találsz a nosztalgikus fotóalbumok tervezésének előkészítéséről, a fotók digitalizálásáról, a megfelelő betűtípus megválasztásáról
  • 1 checklista és jegyzet a fotók javításáról, rendezéséről, árnyékok méretezéséről (GIMP-hez)
  • 1 db nyomtatható, kézzel kitölthető táblázat a könyv oldalainak tervezéséhez
  • 1 db nyomtatható képtár az oldalak előnézeti képeivel
  • 1 db excell táblázat a könyv oldalainak tervezéséhez

Bónusz

A tanfolyamhoz ajándékként adott vintage vagy retro stílusú készleteket is megkapod, melyek egy része a korábbi években digitális scrapbook webáruházakban volt megvásárolható, valamint a 2017-re tervezett naptársablont.

Felhasználás

A készletek személyes célokra való felhasználása engedélyezett. Azaz felhasználhatod saját fotóid, emlékeid scrapbook oldalba foglalásához, ajándékok készítéséhez, saját blogod, weboldalad dizájn-jának kialakításához, illetve digitális vagy hagyományos egyéb alkotások (üdvözlőlap, dísztárgy) dekorálásához. Üzleti célú felhasználásra nem alkalmas.

Ára: 3000,- Ft

mely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Megrendelés

Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd kattints a megrendelés gombra.

* Név:

* Email:

* Postázási cím :

Számlázási név:

Számlázási cím:

Üzenet:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ban foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, mely szerint a megrendelő 14 napon belül elállhat a szerződéstől indoklás nélkül. A kormányrendelet 5. § a) és d) pontja alapján azonban amennyiben az elállási határidő (14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével – azaz a szolgáltatás árának átutalásával – megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség.
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével a Biai Auto-Doki Kft-vel kötöd (Cím: 2051 Biatorbágy, Biai Gáspár u. 8. Adószám: 10804726-2-13)
Megrendelésedet követően egy automatikus visszaigazoló levelet kapsz. Két munkanapon belül e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot, kiállítom a fizetési megbízást, küldöm a további tudnivalókat. A fizetési határidő 14 nap. A fizetés átutalással vagy postai úton történhet.
A befizetés megérkezését követően 7 munkanapon belül postázom a DVD- tartalmazó csomagot és számlát.
Megrendelést kizárólag magyarországi kiszállítási és számlázási címre tudunk elfogadni.

Comments are closed.