Őszi készlet

folder

Az idei nagy őszi készletem vintage stílusban készült. Remélem Neked is akkora örömet okoz majd, mint amit én is átéltem összeállítása közben.

Letöltheted hírlevélre való feliratkozást követően.  Bármely téged érdeklő kategóriát választhatod, ezt a készletet azonnal megkapod. De ha csak az ehhez hasonló nagyobb készleteket szeretnéd megkapni és mást (hírek, inspirációk, leckék, kisebb készletek, letölthető-nyomtatható kellékek) nem, akkor csak az exclusive tartalmak listát válaszd. Ha már tagja vagy a levelezőlistának, már meg is érkezett Hozzád, nézd meg a postafiókod!

Kipróbáltad már? Mit készítettél belőle? Mutasd meg itt. Töltsd fel egy galériába és oszd meg a linkjét itt egy bejegyzésben vagy pedig használd a #7szindizajn hashtag-et az Instagramon vagy Facebookon! Szívesen megnézem!

Legyen színes a hétvégéd!

[wysija_form id=”1″]

This entry was posted in Digitális scrapbook, Digitális scrapbook készletek, freebie, scrapbook and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Őszi készlet

 1. Thurzó Katalin says:

  A hírlevélről és működéséről részletes leírást itt olvashatsz:
  http://7szindizajn.hu/kapcsolat/hirlevel

 2. Susan says:

  Very pretty! Great job!

 3. Mary says:

  Thank you for the beautiful kit and quick page!!

 4. Su Hall says:

  Am I able to get this as an existing subscriber? I like it so much!
  Thank you
  Su

 5. Thurzó Katalin says:

  Jes! Existing subscribers have got my e-mail with download link last Friday. If you can’t find: check your mailbox or subscribe again for “exclusive tartalmak” list.

 6. Pam K says:

  This is beautiful — such lovely colors! Thank you so much for sharing it!

 7. Su Hall says:

  Doh! I am so sorry! I had it, already. You are right!
  Thank you!
  Su