Színezd ki a napjaid + Régi idők egy csomagban

A két készlet egy csomagban is megrendelhető.

folder

Színezd ki a napjaid – kezdő online digitális scrapbook tanfolyamhoz tervezett készletek és gyorslapok.   Kattints ide!

keszletbemutato

Régi idők – nosztalgia fotóalbum tervező online tanfolyamhoz tartozó készlet és gyorslap kollekció, az album összeállításához írt elméleti segédanyag .  Kattints ide!

Felhasználás

A készletek személyes célokra való felhasználása engedélyezett. Azaz felhasználhatod saját fotóid, emlékeid scrapbook oldalba foglalásához, ajándékok készítéséhez, saját blogod, weboldalad dizájn-jának kialakításához, illetve digitális vagy hagyományos egyéb alkotások (üdvözlőlap, dísztárgy) dekorálásához. Üzleti célú felhasználásra nem alkalmas.

Ára: 4500,- Ft

mely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Megrendelés

Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd kattints a megrendelés gombra.

* Név:

* Email:

* Postázási cím :

Számlázási név:

Számlázási cím:

Üzenet:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ban foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, mely szerint a megrendelő 14 napon belül elállhat a szerződéstől indoklás nélkül. A kormányrendelet 5. § a) és d) pontja alapján azonban amennyiben az elállási határidő (14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével – azaz a szolgáltatás árának átutalásával – megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség.
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével a Biai Auto-Doki Kft-vel kötöd (Cím: 2051 Biatorbágy, Biai Gáspár u. 8. Adószám: 10804726-2-13)
Megrendelésedet követően egy automatikus visszaigazoló levelet kapsz. Két munkanapon belül e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot, kiállítom a fizetési megbízást, küldöm a további tudnivalókat. A fizetési határidő 14 nap. A fizetés átutalással vagy postai úton történhet.
A befizetés megérkezését követően 7 munkanapon belül postázom a DVD- tartalmazó csomagot és számlát.
Megrendelést kizárólag magyarországi kiszállítási és számlázási címre tudunk elfogadni.

Comments are closed.