Színezd ki a napjaid – digitális scrapbook készlet

A tanfolyamhoz tartozó készlet külön, a tanfolyamtól függetlenül is megvásárolható!

Ha szereted a natúr színeket, kraft textúrát és stílust, akkor ezt is szeretni fogod 🙂

folder

Színezd ki a napjaid kollekció

Tartalma:

 • 20 db háttérpapír (jpg, 3600×3600 pixel, 300 dpi)
 • 36 db kiegészítő elem (png, 300 dpi)
 • Méret: 99,4 MB

folder

Gyorslap (quickpage) készlet

Tartalma

 • 16 db quickpage különféle elrendezésekkel (png, 3600×3600 pixel, 300 dpi)
 • Méret: 210 MB

Bónusz

A tanfolyamhoz ajándékként adott készleteket is megkapod, melyek egy része a korábbi években digitális scrapbook webáruházakban volt megvásárolható, valamint a 2017-re tervezett naptársablont.

A fentebb bemutatott készleteket dvd-re másolva kapod kézhez a befizetéstől számított 1 héten belül.

Felhasználás

A készlet személyes célokra való felhasználása engedélyezett. Azaz felhasználhatod saját fotóid, emlékeid scrapbook oldalba foglalásához, ajándékok készítéséhez, saját blogod, weboldalad dizájn-jának kialakításához, illetve digitális vagy hagyományos egyéb alkotások (üdvözlőlap, dísztárgy) dekorálásához. Üzleti célú felhasználásra nem alkalmas.

Ára: 3000,- Ft

mely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Megrendelés

Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd kattints a megrendelés gombra.

* Név:

* Email:

* Postázási cím :

Számlázási név:

Számlázási cím:

Üzenet:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ban foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, mely szerint a megrendelő 14 napon belül elállhat a szerződéstől indoklás nélkül. A kormányrendelet 5. § a) és d) pontja alapján azonban amennyiben az elállási határidő (14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével – azaz a szolgáltatás árának átutalásával – megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség.
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével a Biai Auto-Doki Kft-vel kötöd (Cím: 2051 Biatorbágy, Biai Gáspár u. 8. Adószám: 10804726-2-13)
Megrendelésedet követően egy automatikus visszaigazoló levelet kapsz. Két munkanapon belül e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot, kiállítom a fizetési megbízást, küldöm a további tudnivalókat. A fizetési határidő 14 nap. A fizetés átutalással vagy postai úton történhet.
A befizetés megérkezését követően 7 munkanapon belül postázom a DVD- tartalmazó csomagot és számlát.
Megrendelést kizárólag magyarországi kiszállítási és számlázási címre tudunk elfogadni.

 

2 Responses to Színezd ki a napjaid – digitális scrapbook készlet

 1. Baranyi Józsefné says:

  Szeretnék vásárolni, jelöltem az igent. Mi a tennivalóm?

 2. Thurzó Katalin says:

  Szia! Köszönöm az érdeklődést! Szeptember-október folyamán lesz ez az új lehetőség kialakítva. (Tervben van a másik készlet megosztása is) Ha fel vagy iratkozva hírlevélre (napi vagy heti értesítés minden blogbejegyzésről, vagy pedig az exclusive tartalmak kategória) akkor ott biztosan időben értesülsz a lehetőségről, de majd küldök külön e-mailt is, ha aktuális lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.