Régi Idők – nosztalgia fotóalbum tervezése

banner600

A Régi idők online digitális scrapbook tanfolyam során megmutatom Neked, hogyan varázsolhatod újjá régi, kopott, gyűrött vagy foltos fotóidat és hogyan készíthetsz belőlük digitális scrapbook kellékek felhasználásával még nagyobb értéket.

Kinek való?

 • Ha vannak régi fotóid, van lehetőséged azok digitalizálására és szeretnéd őket egy igazán különleges módon egységbe foglalni
 • ha fontosak számodra a múlt értékei
 • ha Te is hiszel abban, hogy sorsunk összefügg elődeink életével
 • ha úgy gondolod, hogy szeretteid igazán örülnének egy különleges ajándéknak régi családi fotókkal
 • ha érdekel, hogyan lehet a régi szakadt, poros, foltos fényképeket újjá varázsolni
 • ha szeretnél egy sokoldalúan használható, munkádat megkönnyítő régies de finom és könnyed stílusú  digitális scrapbook készletet
 • ha szívesen készítenél egy fotókönyvet régi fotókból
 • vagy egyszerűen csak szereted az antik dolgokat

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 • 14 db képernyőn olvasható, nyomtatható, képekkel illusztrált, az elkészítést pontosan bemutató leírást PDF formátumban, melyeket ki is nyomtathatsz
 • 14 db képernyővideót, amelyben minden apró lépést megfigyelhetsz, s amelyet online tudsz megtekinteni
 • Segédanyagokat, mellékleteket a fotókönyv tervezéséhez, összefoglaló jegyzeteket
 • A fentieket 14 leckén keresztül a tanfolyam zárt weboldalán
 • A zárt weboldalhoz való hozzáférést 2018. december 31-ig
 • Egy vintage stílusú digitális scrapbook készletet, melyben 24 db színes és egyszínű háttérpapír, 51 kiegészítő díszítő elem, 21 db gyorslap és egy családfa sablon található. Ezt a weboldalról töltheted majd le.

Hogyan zajlik?

A tanfolyam egy online felületen, azaz zárt weboldalon zajlik, melynek felépítése hasonló ahhoz az oldalhoz ahol most is vagy. A weboldalra egyéni azonosító és jelszó segítségével tudsz majd belépni. 

Meddig elérhető számomra a tanfolyam?

A zárt weboldal 2018. október 1-ig garantáltan elérhető.

Kell hozzá valamit tudnom?

Minden gyakorlatnál lépésről-lépésre bemutatom a műveleteket, így a tanfolyam kezdők számára is követhető. Alapozásnak ajánlom szeretettel a 7 részes ingyenes email tanfolyam első leckéit.

Fontos, hogy alapszinten érts a számítógéphez és szeresd is használni. Tudj böngészni, programokat letölteni és telepíteni, mappákat létrehozni, az is előny, ha használtál már szövegszerkesztőt.

Pontosan mit is fogunk tanulni?

Megtudhatod, hogyan kell digitalizálni a papírképeket, tetszőleges arányban vágni a digitalizált fotókat,  hogyan oldható meg az elszakadt, gyűrött, poros, kopott képek korrekciója. Megmutatom hogyan lehet a kifakult, vöröses árnyalatú színes vagy megkopott fekete-fehér képeket javítani, miként készíthetsz bármelyikből egységes szépia fotográfiát. A sablonkészlet felhasználásával gyorsan és könnyen szerkeszthetsz oldalakat fotókönyvhöz, faliképhez, de azt is bemutatom, hogyan tervezhető digitális scrapbook oldal egy üres lapról kiindulva. Megtanulod a szövegíró eszköz használatát, mutatok néhány példát régies stílushoz illő tipográfiai megoldásokra, sőt együtt el is készítjük ezeket, jól használható, igényes fontkészleteket ajánlok az alkotáshoz. Az utolsó leckében még családfád összeállítására is lehetőséged lesz.

Mire van szükséged hozzá?

 • Mozilla Firefox böngésző. Népszerű és biztonságos böngésző, én is ezt használom, ezen biztosan jól jelennek meg az anyagok, de természetesen más böngészővel is működnek.
 • Gimp. Ingyenes képszerkesztő, ezzel fogjuk scrapbook oldalainkat elkészíteni, fotóinkat módosítani, korrigálni. Használata sokban hasonlít a Photoshop-hoz. A Gimp legutóbbi stabil verziója a 2.8.20, mely 2017. február 2-án jelent meg. Hivatalos oldalát itt találod. Ha korábbi verzióra van szükséged ezen az oldalon összegyűjtve megtalálod.
 • A GIMP ezen verziójának rendszerigénye: operációs rendszer – Windows Vista/XP/7, 8 + minimum 2 GB RAM, továbbá a zavartalan működéshez szükséges, hogy a winchesteren is legyen elegendő szabad hely.
 • A tanfolyam flash videókat tartalmaz. Ezeket a böngészőben tudod lejátszani. Ehhez valamilyen flash videók lejátszására alkalmas minél frissebb programra vagy bővítményre van szükség. (pld az ingyenes Adobe Flash Player). Lehet, hogy már van ilyen program a gépeden, kattints ide, és ha ezt a videót meg tudod nézni, akkor a tanfolyam videóit is látni fogod.
 • Az ingyenes Adobe Reader a pdf dokumentumok olvasásához. Hogy működik-e a pdf olvasód, arról ide kattintva tudsz megbizonyosodni.
 • Semmilyen programot, anyagot nem kell hozzá megvásárolnod, nem lesz további költséged!
 • FONTOS: A fenti programokat töltsd le a megrendelés előtt, és ellenőrizd működnek-e a gépeden!
 • + 1 Régi papírképek digitalizálva, vagy lapszkenner, ha saját fotóiddal is készítenél albumot, de a tanfolyam enélkül is elvégezhető, mert a gyakorláshoz megkapod a tananyagban szereplő eredeti, javításra szoruló fényképeket digitális formában.

A készlet

keszletbemutato

Gyorslapok:

gyorslapbemutato

További képek a készletről – ide kattints!

+ Ajándék

Most egy olyan különleges album-alapot is letölthetsz az oldalról, amely felhasználásával akár néhány nap alatt össze tudsz állítani egy 26 oldalas fotókönyvet. Ez volt az a sablonkészlet, amellyel tavaly egyedi karácsonyi albumkészítést vállaltam, tehát sokszorosan le van tesztelve, így biztosan állíthatom, hogy régi és modern fotóknak is “jól áll” 🙂

Családunk számára is elkészítettem. A könyv nyomtatását a CEWE fotókönyvtől rendeltem meg.

peview03

Itt pedig végig is lapozhatod:

 

Ha elvégzed a Régi idők tanfolyamot,  Te is el fogod tudni készíteni, saját fotóiddal!

Mennyibe kerül?

7.000,- Ft

amely magában foglalja a teljes anyagot (készletek, sablonok, e-book, videók) tartalmazó tanfolyam online felületéhez való hozzáférést.

Jelentkezési határidő: 2018. május 6.

Ezek a tanfolyamok már nem indulnak többet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ban foglaltak az irányadóak.
A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, mely szerint a megrendelő 14 napon belül elállhat a szerződéstől indoklás nélkül. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján azonban amennyiben az elállási határidő (14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével – azaz a szolgáltatás árának átutalásával – megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség.
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével a Csikós Zoltán egyéni vállalkozóval kötöd (Cím: 2051 Biatorbágy, Biai Gáspár u. 8. Adószám: 64909158-1-33)
Megrendelésedet követően egy automatikus visszaigazoló levelet kapsz. Két munkanapon belül e-mailben is felveszem Veled a kapcsolatot, kiállítom a fizetési megbízást, küldöm a további tudnivalókat. A fizetési határidő 14 nap. A fizetés átutalással vagy postai úton történhet. A befizetés megérkezését követően kiállítjuk a rendes számlát és 7 munkanapon belül biztosítom a honlaphoz való hozzáférésedet. A számlát e-mailben, vagy külön kérésre postán küldöm el. Megrendelést kizárólag magyarországi számlázási címre tudunk elfogadni.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 

Comments are closed.