Vászonfotó ajándékba

Most hogy végre átadásra került, megmutathatom 🙂

Szüleimnek készítettem ajándékba karácsonyra egy vászonfotót. Pontosabban egy scrapbook oldalt, amelyben Janka szintén vászon és szintén ajándék képe inspirált erőteljesen.

Ilyen digitálisan:

és az elkészült, rámázott vászonkép:

Vinnie Pearce, NewlifeDreamsdesigns, Katie Pertiet és Anna Aspnes készleteit használtam, a sajátjaimon kívül. A színeket a szoba (textilek, bútorok) színeihez igazítottam.

A Poszterfotó Kft-től rendeltem meg a képet, mert jól működik és könnyen kezelhető a rendelőszoftverük, rengeteg forma és méret közül lehet választani, ezen kívül rámázásnál a ráma szélessége kétféle is lehet, oldalra nem feltétlenül kell kifutót hagyni (én pld nem hagytam és eléggé hiányzott volna a széle, ha azt behajtják), hanem ki lehet tölteni tetszőleges színnel is.

Nyomtatnak így fotókat, portrékat és tájképeket, különösen jól mutat, ha festményszerűvé tesszük a fényképet előzőleg valamilyen festőprogrammal. Sok festőművész is igénybe veszi saját festményei reprodukciójához.

Különleges lakásdekoráció, nagyon szép és értékes ajándék bármilyen alkalomra.

Ha scrapbook, akkor  festmény stílusút tudok elképzelni, sok maszkolással, ecsetek és szűrők használatával. Fantasy és art journal szintén tökéletes ehhez az anyaghoz. (ha mesebeli alakokkal egy mesebeli tájon a saját csemeténk a főszereplő, akkor a siker garantált a gyerekszobában is.)

És persze otthon is lehet nyomtatni vászonra, nyomtatóvászon kapható például a webáruház.hu-n. Felhasználásával nem csupán egy-egy digitális kép nyomtatható ki, hanem készíthetünk vele hibrid oldalakat, albumokat is.

This entry was posted in Digitális scrapbook, Hibrid scrapbook, scrapbook, Scrapbook oldal and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Vászonfotó ajándékba

 1. Timo says:

  Ó Kata, gyönyörűséges lett. Ámulok nagyokat..
  És nagyon köszi az infókat, mert szeretnék én is pár oldalt vászonra nyomtatni…:D
  További szép estét!!!

 2. juma says:

  Kata, ez gyönyörű! Gondolom volt nagy öröm!!! Engem is azóta foglalkoztat,amióta Jankánál láttam. Most köszönöm, hogy megint bátorítottál és szuper információkat adtál:-))

 3. Szabina says:

  Hű Kata, ez nagyon szép lett!!! Biztosan nagyon örültek neki a szüleid 🙂 És köszönöm én is az infót, most nagyon lelkes lettem, hogy én is csináljak végre egy ehhez hasonló képet 🙂

 4. Merika says:

  Nagyon szuper lett, nagyon jó a vászon alap, vagy fotóvászon én már nyomtattam rá. Ez az oldal nagyon különleges így! Hatalmas ötlet!A cégről köszi az infót, megnézem őket.

 5. Thurzóné Kati says:

  Nagyon örültünk, tökéletes ajándék, a színek harmonizálnak a környezetével, csodaszép lett!
  Köszönjük ezúton is!

 6. Krisz says:

  Kata ez gyönyörű lett! már én is kacérkodok eggyel, de még várat magára! 🙂

 7. Kisnyul says:

  Nekem is nagyon tetszik. Jól elteszem az infókat magamnak, remek ajándék.

 8. janka says:

  Kata, szépséges lett! Nagyon-nagyon tetszik! Annyira jók a színei!

 9. Pingback: Ajándékok digitális scrapbook technikával | 7szindizajn.hu

 10. Pingback: Fényképes ajándékok | 7szindizajn.hu