Ajándékutalvány

 

Kitaláltál egy jó ajándékot, ami nem kézzelfogható. De most gondban vagy, milyen formában add át?

Utazás, kirándulás, mozi, színház, vacsorameghívás vagy bármilyen élmény – megtervezem a Te személyes ajándékutalványodat, amit csak Ő kaphat Tőled!

 

Szeretnék ilyet, mit kell tennem?

  • Görgess az oldal aljára és töltsd ki az űrlapot
  • A megjegyzés rovatba írd be, hogy milyen szöveget szeretnél látni az elkészített utalványon
  • Ha másodikat is rendelsz akkor értelemszerűen a következőbe írd a másik szöveget
  • Válaszd ki, hogy melyik szolgáltatást szeretnéd
  • Fogadd el a szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot
  • Küldd el a megrendelést

Egy munkanapon belül a megadott e-mailcímen felveszem veled a kapcsolatot, egyeztetünk és küldöm a fizetési információkat.

 Befizetésed megérkezése után pedig további 5 munkanapon belül elkészítem és elküldöm Neked az elkészített, otthoni színes nyomtatóval kinyomtatható képeket.

 

Virágos ajándékutalvány

A képen látható ajándékutalványt adhatod születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra vagy bármilyen hasonló alkalomra. Csak annyi a dolgod, hogy kitalálod a szöveget hozzá és elküldöd nekem. 2 napon belül elkészítem és nyomtatható formában, többféle méretben elküldöm Neked. Az elkészült utalványt otthon színes nyomtatóval néhány kattintással ki tudod nyomtatni.

Ára: 1000 Ft

Egyedi ajándékutalványok

Ha van konkrét ötleted a stílusra vonatkozóan, vannak fényképeid, vagy akár egy hosszabb, szívhez szóló írás kíséretében szeretnéd átadni az utalványt, azt  nagy örömmel megvalósítom Neked!

Az utalványok A4, A5 vagy A6 méretűek lehetnek, otthoni színes, tintasugaras nyomtatóval műszaki rajzlapra vagy matt fotópapírra nyomtathatók.

Az elmúlt tíz évben sok száz oldalt, posztert terveztem már, családunkban az ajándékozást több éve az általam tervezett utalványok segítik. Ezekből mutatok néhányat itt az oldalsávban, de ezeken kívül mindenféle egyedi elképzelést valóra tudok váltani. 🙂

Cégek, vállalkozások részére is vállalok kitölthető vagy akár névre szóló ajándékutalvány tervezést, mely a már meglévő arculathoz vagy egyedi elképzelésekhez igazodik.

Fizetési és szállítási információk

 A fizetés e-mailben való egyeztetést követően előre történik, átutalással, ezután kerül sor a kép szerkesztésére.

Elkészítési határidő: 5 munkanap, mely a befizetés beérkezésétől számítandó.  A kész képet pdf formátumban az eredeti méretében, valamint az egyszerűbb nyomtatás érdekében A4 méretű oldalra rendezve e-mailben küldöm a számlával együtt.

Üzleti rendelés esetén az utalványok grafikáját nyomdakész PDF formátumban adom át a megbeszélt méretben.

A szerkesztés díja

  •  Egyedi ajándékutalvány magánszemélyek részére: 3000 Ft
  •  Ajándékutalvány tervezés üzleti felhasználók részére: 3000 Ft-tól (mérettől és oldalszámtól függően)
  •  Névre szóló utalványok darabonként +100 Ft. (új név beillesztése a már megtervezett utalványba)

Rendeld meg most!

 Töltsd ki az alábbi űrlapot fogadd el az adatkezelési nyilatkozatot, majd kattints az “Elküldöm” gombra. Sikeres megrendelés esetén a következő lapon egy üzenetet fogsz kapni, majd 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, még nem vagy biztos benne, hogy szeretnél ilyet? Kattints ide és küldj üzenetet!

Megrendelés

4 + 1 =

 

Szerződési feltételek

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ban foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, mely szerint a megrendelő 14 napon belül elállhat a szerződéstől indoklás nélkül. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján azonban, amennyiben az elállási határidő (14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével – azaz a szolgáltatás árának átutalásával – megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével a Thurzó Katalinnal kötöd (Név: Thurzó Katalin ev. kisadózó, Cím: 2051 Biatorbágy, Biai Gáspár u. 8, Adószám: 69306268-1-33, Nyilvántartási szám: 52992241)

Megrendelésedet követően egy munkanapon belül e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot, kiállítom a fizetési megbízást, küldöm a további tudnivalókat.  A fizetés átutalással, személyesen, vagy postai úton történhet. A számlát az elkészített képpel együtt együtt e-mailben küldöm el.

A befizetés megérkezését követően 5 munkanapon belül elvégzem az utalvány digitális szerkesztését.

Megrendelést kizárólag magyarországi kiszállítási és számlázási címre tudok elfogadni.