Ajándékutalvány tervezés

 

Kitaláltál egy jó ajándékot, ami nem kézzelfogható. De most gondban vagy, milyen formában add át?

Utazás, kirándulás, mozi, színház, vacsorameghívás vagy bármilyen élmény – megtervezem a Te személyes karácsonyi ajándékutalványodat, amit csak Ő kaphat Tőled!

 

Karácsonyi ajándékutalvány tervezés

 

 • Van egy szuper ajándékötleted, amit nem lehet becsomagolni, mert az egy vacsorameghívás, színház, mozi, utazás, városnézés, amit Te találtál ki?
 • Kiválasztottál egy élményajándékot, de a szolgáltató nem tud adni hozzá ajándékutalványt, vagy nem tetszik, amit küldtek?
 • Nem érkezett meg a csomag, amit rendeltél és most gondban vagy, hogy mit is Tegyél a fa alá?
 • Vagy inkább az ajándékozottra szeretnéd bízni, hogy kiválassza azt, amit igazán szeretne?

A megoldás: személyes karácsonyi ajándékutalvány.

Szeretnék ilyet, mit kell tennem?

 

 

 

A képen látható karácsonyi ajándékutalványt az általad megfogalmazott szöveggel elkészítem Neked és nyomtatásra kész formában e-mailben elküldöm!

 

A kép mérete A5-ös, tehát ezzel megegyező vagy annál kisebb A6 méretben nyomtatható jó kifogástalan minőségben.

 

Karácsonyi utalvány szerkesztés díja: 1000 Ft

 

Most karácsony alkalmával minden második ingyenes! Tehát ha két utalványt rendelsz különböző szöveggel, akkor is csak 1000 Ft! 🙂

 

 Így tudod megrendelni:

 

 • Görgess az oldal aljára és töltsd ki az űrlapot
 • A megjegyzés rovatba írd be, hogy milyen szöveget szeretnél látni az elkészített utalványon
 • Ha másodikat is rendelsz akkor értelemszerűen a következőbe írd a másik szöveget
 • Válaszd ki, hogy melyik szolgáltatást szeretnéd
 • Fogadd el a szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot
 • Küldd el a megrendelést

 

Egy munkanapon belül a megadott e-mailcímen felveszem veled a kapcsolatot, egyeztetünk és küldöm a fizetési információkat.

 

Befizetésed megérkezése után pedig további 1 munkanapon belül elkészítem és elküldöm Neked az elkészített, otthoni színes nyomtatóval kinyomtatható képeket.

Egyedi elképzelésed van?

Ez is megoldható! Persze egy picit több időbe telik, hiszen itt már egy teljesen új dizájn felépítésére van szükség, az anyaggyűjtés, tervezés több órát, esetleg napot is igénybe vehet.

Ha van konkrét ötleted a stílusra vonatkozóan, vannak fényképeid, vagy akár egy hosszabb, szívhez szóló írás kíséretében szeretnéd átadni az utalványt, azt is nagy örömmel megvalósítom Neked!

Az elmúlt tíz évben sokszáz oldalt, posztert terveztem már, családunkban az ajándékozást több éve az általam tervezett utalványok segítik. Ezekből mutatok néhányat itt az oldalsávban, de ezeken kívül mindenféle egyedi elképzelést valóra tudok váltani. 🙂

Egyedi utalvány tervezésének ára: 3000 Ft

Fizetési és szállítási információk

 A fizetés e-mailben való egyeztetést követően előre történik, átutalással, ezután kerül sor a kép szerkesztésére.

Elkészítési határidő: 1 munkanap, mely a befizetés beérkezésétől számítandó.  A kész képet pdf formátumban az eredeti méretében, valamint az egyszerűbb nyomtatás érdekében A4 méretű oldalra rendezve e-mailben küldöm a számlával együtt.

A szerkesztés díja

 •  Karácsonyi utalvány választott szöveggel: 1000 Ft
 •  Egyedi utalvány személyes elképzelések alapján: 3000 Ft

Rendeld meg most!

 Töltsd ki az alábbi űrlapot fogadd el az adatkezelési nyilatkozatot, majd kattints az “Elküldöm” gombra. Sikeres megrendelés esetén a következő lapon egy üzenetet fogsz kapni, majd 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, még nem vagy biztos benne, hogy szeretnél ilyet? Kattints ide és küldj üzenetet!

Megrendelés

6 + 13 =

 

Szerződési feltételek

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ban foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, mely szerint a megrendelő 14 napon belül elállhat a szerződéstől indoklás nélkül. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján azonban, amennyiben az elállási határidő (14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével – azaz a szolgáltatás árának átutalásával – megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével a Thurzó Katalinnal kötöd (Név: Thurzó Katalin ev. kisadózó, Cím: 2051 Biatorbágy, Biai Gáspár u. 8, Adószám: 69306268-1-33, Nyilvántartási szám: 52992241)

Megrendelésedet követően egy munkanapon belül e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot, kiállítom a fizetési megbízást, küldöm a további tudnivalókat.  A fizetés átutalással, személyesen, vagy postai úton történhet. A számlát az elkészített képpel együtt együtt e-mailben küldöm el.

A befizetés megérkezését követően a karácsonyi utalvány esetében 1 munkanapon belül az egyedi nyomtatvány esetében pedig 3 munkanapon belül elvégzem az utalvány digitális szerkesztését.

Megrendelést kizárólag magyarországi kiszállítási és számlázási címre tudok elfogadni.