Egyedi fotókönyv

Szeretnél saját fotóidból,  emlékeidből egy igazán személyre szabott fotókönyvet?

Egy különleges album megtöltve fotókkal, gondolatokkal és sok szeretettel. Egyedi grafikával a Te saját elképzeléseid alapján.

Egyedi fotókönyv tervezés

Különleges, fényképes emlékkönyvek tervezését vállalom egyedi grafikai terv alapján, melyben minden oldal a Megrendelő elképzelése szerint épül fel.

Egy könyv, amit akár ajándékba adsz, akár saját magadnak készíttetsz: értékes és becsben tartott emléktárgy marad sok év múltán is.

A könyvekbe a fotókon kívül kerülhetnek az általad megfogalmazott személyes gondolatok, a választott témához illő idézetek, az adott képhez kapcsolódó információk és más, digitalizált emlékek (pld belépőjegyek, térképrészletek, oklevelek, rajzok stb.)

Az általam tervezett könyv valóban egyedi, nem sablonra készül. Lehet elegáns vagy extravagáns, régies vagy modern, visszafogott vagy merész, amilyennek szeretnéd és ami a fotókhoz is illik.

Szeretnék ilyet, mire van szükségem hozzá?

  • A könyv minimum 26 oldalas, ezért legalább 26 oldalnyi tartalomra van szükséged. Tehát 26-120 db  jó minőségű digitális fotóra, ötletekre (milyen alkalomra készül, szeretnél-e szöveget bele, stb)  – ezt még nem szükséges előkészíteni, kapcsolatfelvételt követően küldöm a tanácsokat és a sikeres megvalósításhoz szükséges információkat.
  • Szükséged van egy olyan e-mailcímre, amelyet naponta használsz (a zökkenőmentes kapcsolattartás és  információcsere érdekében)
  • Görgess az oldal aljára és töltsd ki a megrendelőlapot!
  • A megjegyzés rovatba írd be, ha már most vannak elképzeléseid (pld. 70. születésnapra szeretném régies vintage stílusban, fekete-fehér és színes fotókkal vegyesen), bármit, ami eszedbe jut.
  • Fogadd el a szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot
  • Küldd el a megrendelést

 

Egy munkanapon belül a megadott e-mailcímen felveszem veled a kapcsolatot, egyeztetünk és küldöm a fizetési információkat.

 

Hogyan tudod eljuttatni hozzám a kiválasztott fotókat?

 

A kiválogatott képeket az interneten keresztül fogod eljuttatni hozzám valamilyen fájlmegosztó vagy FTP szerver használatával.

Ha nem tudod mik ezek, ne aggódj, mert nagyon egyszerű és minden segítséget meg fogok adni hozzá!

Erre azért lehet szükség, mert e-mailben csak korlátozott méretű fotók továbbíthatók, de mivel itt nyomtatott könyvről van szó, fontos, hogy a fotók eredeti (nyomtatásra alkalmas) méretűek és minőségűek legyenek.

Személyes találkozás esetén pendrive-on is átadhatod a képeket. Ez esetben a kész könyv tartalmát megkapod ezen az adathordozón is.

 

 

Mi történik ezután?

Elkészítek néhány látványtervet különféle stílusban. Az általad kiválasztott stílusban egy fotóval készítek egy mintaoldalt melyet e-mailben elküldök Neked nyomtatható minőségben. Ezáltal ingyenesen kipróbálhatod a szolgáltatást.

Ha tetszik az eredmény, átutalod az emlékkönyv tervezésének és nyomtatásának értékét és én elkezdem a könyv összeállítását.

Közben e-mailben egyeztetünk, ha szükséges.

Végül átküldöm a könyv előnézeti képeit és jóváhagyásodat követően rendelem meg a nyomdai kivitelezést.

A könyv összeállítása, a nyomtatás és szállítás 3-4 hetet vesz igénybe, ha ajándékba szánod a könyvet és fontos tényező az idő, kérlek ezt számítsd bele.

 

Fizetési és szállítási információk

A fizetés e-mailben való egyeztetést követően előre történik, átutalással, ezután kerül sor a kép szerkesztésére.

Elkészítési határidő: 1 hónap, mely összes fotó leadásának dátumától valamint a befizetés beérkezésétől számítandó.  A kész képeket jpg formátumban, eredeti, nyomtatható méretben letölthető formában is átadom.

A könyvet megrendelheted postai vagy személyes átvétellel, illetve igényelhető csak a szerkesztés is (ezt csak abban az esetben javaslom, ha a CEWE fotókönyvek összeállításában már van gyakorlatod)

 Az alábbi árlista első két oszlopa, 21x21 cm-es, négyzet alakú keményborítós, 26 oldalas fotókönyvre vonatkozik, a harmadik oszlop pedig mérettől és kivitelezéstől függetlenül, kizárólag a tervezés és szerkesztés díját tartalmazza 26 oldal esetén. Van lehetőség ennél több oldal szerkesztésére is (oldalankénti felár 1000 Ft), továbbá nagyobb méretű (30x30) cm-es fotókönyv igénylésére is és többféle nyomtatásra (matt vagy fényes fotópapírra, füzet formátum, kemény vagy puha boritó stb) . A szerkesztés díját a fotókönyv mérete és kötése nem befolyásolja, de a nyomtatás árában van különbség, a pontos végösszeget előzetes megbeszélés után tudom megmondani.

 

Rendeld meg most!

 Töltsd ki az alábbi űrlapot fogadd el az adatkezelési nyilatkozatot, majd kattints az “Elküldöm” gombra. Sikeres megrendelés esetén a következő lapon egy üzenetet fogsz kapni, majd 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, még nem vagy biztos benne, hogy szeretnél ilyet? Kattints ide és küldj üzenetet!

Megrendelés

Válaszd ki melyik szolgáltatást kéred!

9 + 14 =

 

Szerződési feltételek

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ban foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, mely szerint a megrendelő 14 napon belül elállhat a szerződéstől indoklás nélkül. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján azonban, amennyiben az elállási határidő (14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével – azaz a szolgáltatás árának átutalásával – megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével a Thurzó Katalinnal kötöd (Név: Thurzó Katalin ev. kisadózó, Cím: 2051 Biatorbágy, Biai Gáspár u. 8, Adószám: 69306268-1-33, Nyilvántartási szám: 52992241)

Megrendelésedet követően egy munkanapon belül e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot, kiállítom a fizetési megbízást, küldöm a további tudnivalókat.  A fizetés átutalással, személyesen, vagy postai úton történhet. A számlát az elkészített képpel együtt együtt e-mailben küldöm el.

A befizetés megérkezését követően az egyedi fotókönyvet egy hónapon belül elkészítem és postázom.

Megrendelést kizárólag magyarországi kiszállítási és számlázási címre tudok elfogadni.