Karácsonyi emlékalbum

Karácsonyi album

Lepd meg szeretteid

egy felejthetetlen ajándékkal!

Küldd el kedvenc fényképeidet és készítek belőle egy különleges és egyedi emlékalbumot!

A karácsonyi album 26 oldalon 44 db általad kiválasztott fotóból áll, előre megtervezett esztétikus és hangulatos oldalelrendezésekkel.

Mérete: 21×21 cm.

A stílus finoman elegáns, visszafogottan télies és karácsonyi az ajándék átadásának speciális alkalma miatt, ám a karácsonyi-téli dizájn egyáltalán nem feltűnő, így bármilyen témához megfelelő. Szolid eleganciája egyaránt illik  a régi, antik fotókhoz és a mai modern fényképezőgépekkel, mobiltelefonokkal készített digitális képekhez.

A borítóra az általad kitalált cím kerül, egyes oldalakon rövid szöveg, idézet elhelyezése is lehetséges.

A fotókat kérheted színesben, vagy egységesen fekete-fehérben vagy szépiában (függetlenül az eredeti színtől)

Miben más a Karácsonyi Album emlékkönyv, mint egy szokásos fotókönyv

 

Fényképeid egy különleges gonddal megtervezett környezetbe kerülnek, melynek minden részét saját grafikáimból építettem fel.

Az oldalak összeállítását egyesével végzem képszerkesztő programmal. Az általad küldött képek minőségét ellenőrzöm, ezután ha szükséges és lehetséges akkor korrigálom. Ha egy fotó nem alkalmas nyomtatásra, akkor azt jelzem és cserére adok javaslatot. Így biztos lehetsz benne, hogy az ajándék, amit adni készülsz nem csak kedves és szívhez szóló, hanem igényes is lesz.

Ha szeretnéd, az általad kiválasztott oldalakra rövid szövegeket, üzeneteket is írok, ami által még személyesebbé és felejthetetlenné teszed ezt az ajándékot.

Minden technikai műveletet, beleértve a nyomdai megrendelést, elvégzek helyetted, így több időd marad az ünnepekre készülni.

Lapozz bele a könyvbe!

 

Elkészítettem ezt a könyvet saját, régi családi fotókkal. Ezt lapozhatod végig itt:

Szeretnél ilyet?

 

Ha szeretnél ilyen ajándékot adni az idén, most megrendelheted tőlem.

A következőkre lesz szükséged:

  • egy saját e-mailcímre, amit legalább naponta egyszer megnézel (ezen tartjuk a kapcsolatot)
  • néhány óra szabadidőre a megfelelő fotók kiválasztására, sorszámozására és elküldésére, a szövegek kitalálására, ha azt is szeretnél rá. Ehhez fogok küldeni részletes útmutatót, különféle segédleteket, amiben minden lépést bemutatok és ha ezen felül kérdésed merül fel, szívesen válaszolok.
  • kb 100 db digitális fotóra, amiből kiválogatsz majd 44 db-ot

Ha ezek megvannak, akkor az oldal alján lévő megrendelő űrlap kitöltésével küldheted el a megrendelésedet. Sikeres megrendelés esetén egy visszaigazoló üzenetet fogsz kapni, majd 24 órán belül e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot és küldöm a könyv összeállításához szükséges információkat és segédanyagokat.

Hogyan tudod eljuttatni hozzám a kiválasztott fotókat

 

A kiválogatott képeket az interneten keresztül fogod eljuttatni hozzám valamilyen fájlmegosztó vagy FTP szerver használatával.

Ha nem tudod mik ezek, ne aggódj, mert nagyon egyszerű és minden segítséget meg fogok adni hozzá!

Erre azért van szükség, mert e-mailben csak korlátozott méretű fotók továbbíthatók, de mivel itt nyomtatott könyvről van szó, fontos, hogy a fotók eredeti (nyomtatásra alkalmas) méretűek és minőségűek legyenek.

Személyes találkozás esetén pendrive-on is átadhatod a képeket.

Mi történik ezután?

 

Egy fotóval készítek egy mintaoldalt, melyet e-mailben elküldök Neked nyomtatható minőségben. Ezáltal ingyenesen kipróbálhatod a szolgáltatást.

Ha tetszik az eredmény, átutalod az emlékkönyv tervezésének és nyomtatásának értékét és én elkezdem a könyv összeállítását.

Közben e-mailben egyeztetünk, ha szükséges, végül átküldöm a könyv előnézeti képeit és jóváhagyásodat követően rendelem meg a nyomdai kivitelezést.

A könyv összeállítása, a nyomtatás és szállítás körülbelül két hetet vesz igénybe. Ez utóbbi az ünnepek közeledtével elhúzódhat, ezért ha karácsonyi ajándékba szeretnéd, akkor legkésőbb november 25-ig rendeld meg a szolgáltatást.

Hogyan kerül Hozzád a könyv?

 

A könyvet postai úton vagy DPD futárral juttatom el Hozzád. Így otthonodból kényelmesen elérhető ez a szolgáltatás. Személyes átvételre Biatorbágyon van lehetőség.

Van mód arra is, hogy a nyomtatást önállóan intézed. Ekkor csak a képszerkesztést végzem el én. A kész képek (12 db dupla oldal és 2 db négyzet alakú oldal) jpg formátumban digitálisan kerülnek átadásra, mely négyzet alakú 21×21 cm-es kemény borítós CEWE fotókönyvbe illeszthető. Ezt abban az esetben ajánlom, ha már rendeltél CEWE fotókönyvet és ismered a szerkesztőfelületét.

Az elkészült könyvből két-három példányt is rendelhetsz, ennek ára + 6500 Ft/db. Ha utólag szeretnél belőle másolatokat, annak sincs akadálya, ugyanis az elkészült képeket nyomtatható minőségben elküldöm Neked. Ez esetben a nyomdai megrendelést Te magad is intézheted.

Többféle színben kérheted

 

A háttér lehet szürke vagy barna. A fotók színezése kérhető fekete-fehérre vagy szépiára. Az alábbi képeken láthatsz egy színes, egy szépia és egy fekete-fehér mintát ugyanabból a fotóból, amelyeket hozzáillő hátterek fölé rendeztem.

Ha csak monokróm fotókat küldesz azt szépiában vagy fekete-fehérben tudom elkészíteni, színes fotóból viszont bármilyen lehet: maradhat az eredeti színekkel, kaphat valamilyen effektet, illetve lehet belőle szépia vagy fekete-fehér fotó is.

Fizetési és szállítási információk

A fizetés e-mailben való egyeztetést követően előre történik, átutalással, ezután kerül sor a könyv végleges szerkesztésére, nyomtatására és átadására (személyesen, postán keresztül vagy DPD futárszolgálattal).

A könyv elkészülésének ideje: 2 hét.

A fenti határidő a fotók átadásától kezdődően számítandó. A megrendelések mennyiségétől függően ettől eltérés lehetséges, amit mindenképpen egyeztetni fogunk e-mailben.

A következő három lehetőség közül választhatsz:

Meddig rendelhető?

 

A Karácsonyi Album idén 2018 november 25 ig rendelhető. A november 25-ig beérkező megrendelések esetén tudom garantálni, hogy az ünnepig elkészül.

November 25 után már csak januári határidővel tudok vállalni albumkészítést. Nem csak karácsonyra, hanem téli születésnapra is remek ajándék lehet!

 

Rendeld meg most!

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot (az album és a fotók színét nem muszáj még eldöntened) fogadd el az adatkezelési nyilatkozatot, majd kattints az “Elküldöm” gombra. Sikeres megrendelés esetén a következő lapon egy üzenetet fogsz kapni, majd 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, még nem vagy biztos benne, hogy szeretnél ilyet? Kattints ide és küldj üzenetet!

Megrendelés

Az album színe

Az fotók színe

Válaszd ki melyik szolgáltatást kéred!

8 + 3 =

 

Szerződési feltételek

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ban foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, mely szerint a megrendelő 14 napon belül elállhat a szerződéstől indoklás nélkül. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján azonban, amennyiben az elállási határidő (14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével – azaz a szolgáltatás árának átutalásával – megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével a Thurzó Katalinnal kötöd (Név: Thurzó Katalin ev. kisadózó, Cím: 2051 Biatorbágy, Biai Gáspár u. 8, Adószám: 69306268-1-33, Nyilvántartási szám: 52992241)

Megrendelésedet követően egy munkanapon belül e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot, kiállítom a fizetési megbízást, küldöm a további tudnivalókat.  A fizetés átutalással vagy postai úton történhet. A számlát a fotókönyvvel együtt postai úton vagy e-mailben küldöm el, személyes átvétel esetén a könyv átadásakor mellékelem.

A befizetés megérkezését követően 14 napon belül elkészítem az általad kért fotókönyvet.

Megrendelést kizárólag magyarországi kiszállítási és számlázási címre tudok elfogadni.