Karácsonyi poszter

Egyedi és modern karácsonyi kollázs az ünnepi dekorációhoz a Te saját fotódból!  Ajándékba is tökéletes!

Küldj egy fényképet és elkészítem Neked!

Szerkesztés díja:  1500 Ft

Karácsonyi poszter a Te fotóddal

Modern és egyedi kollázs az ünnepi lakásdekorációhoz vagy karácsonyi ajándékba.

A négyzet alakú posztert a Te saját fotóddal, tetszőleges színben tervezem meg.  Válassz a lakásodhoz vagy a fotóhoz illő színt, színátmenetet.

A fotót, ha szükséges korrigálom, kívánságod alapján színesben, fekete-fehérben vagy szépiában is be tudom illeszteni.

Az elrendezés 40×40, 30×30 és 20×20 cm-es poszter nyomtatáshoz alkalmas. A poszter nyomtatását megrendelheted egy számodra ismert nyomdától online vagy személyesen, vagy választhatod az általam ajánlottat.  (A megrendeléshez segítséget nyújtok számodra, de nyomdai ügyintézést most az idő szűkössége miatt nem tudok vállalni) Ha a nyomtatást online rendeled, akkor érdemes minél előbb dönteni és megrendelni, mert a nyomdák december közepe után már nem biztos hogy tudják garantálni a karácsony előtti kiszállítást. Kisebb méretben (20×20-as) akár otthon is kinyomtatható.

Szeretnél ilyet?

 

Ha szeretnél ilyen ajándékot adni az idén, most megrendelheted tőlem.

A következőkre lesz szükséged:

  • egy saját e-mailcímre, így tartjuk a kapcsolatot, e-mailben küldheted el a fotódat én pedig így küldöm neked el a kész, megszerkesztett kollázst
  • 1 db fekvő (vízszintes) tájolású, jó minőségű fotóra (legalább 2500 pixel szélességű legyen)

Ha ezek megvannak, akkor az oldal alján lévő megrendelő űrlap kitöltésével küldheted el a megrendelésedet. Sikeres megrendelés esetén egy visszaigazoló üzenetet fogsz kapni, majd 24 órán belül e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot, majd az elküldött fotóból 2 munkanapon belül elkészítem a kollázst.

Bármilyen fotót küldhetsz, amiről úgy gondolod illik az alkalomhoz, lehet az tárgyfotó, portré vagy családi fotó.  A következő galéria kattintással lapozható, itt megnézhetsz néhány elkészített mintát.

Fizetési és szállítási információk

 

A fizetés e-mailben való egyeztetést követően előre történik, átutalással, ezután kerül sor a kép szerkesztésére.

 

Elkészítési határidő: 2 nap. A kész képet jpg formátumban teljes méretben e-mailben küldöm a számlával együtt. Ha a nagy méret miatt nem tudja fogadni a levelező rendszered, akkor a tárhelyemről fogod tudni letölteni a képet.

 

A fenti határidő a fotó elküldésétől és a megjelenés egyeztetésétől kezdődően számítandó.

A karácsonyi poszter 2018 december 15-ig rendelhető.

 

A szerkesztés díja: 1500 Ft

 

 

Rendeld meg most!

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot (az üzenet és a felirat színére vonatkozó mezőt hagyhatod üresen, ha még nem döntöttél) fogadd el az adatkezelési nyilatkozatot, majd kattints az “Elküldöm” gombra. Sikeres megrendelés esetén a következő lapon egy üzenetet fogsz kapni, majd 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, még nem vagy biztos benne, hogy szeretnél ilyet? Kattints ide és küldj üzenetet!

Megrendelés

6 + 6 =

 

Szerződési feltételek

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ban foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, mely szerint a megrendelő 14 napon belül elállhat a szerződéstől indoklás nélkül. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján azonban, amennyiben az elállási határidő (14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével – azaz a szolgáltatás árának átutalásával – megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével a Thurzó Katalinnal kötöd (Név: Thurzó Katalin ev. kisadózó, Cím: 2051 Biatorbágy, Biai Gáspár u. 8, Adószám: 69306268-1-33, Nyilvántartási szám: 52992241)

Megrendelésedet követően egy munkanapon belül e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot, kiállítom a fizetési megbízást, küldöm a további tudnivalókat.  A fizetés átutalással, személyesen, vagy postai úton történhet. A számlát az elkészített képpel együtt együtt e-mailben küldöm el.

A befizetés megérkezését követően 2 munkanapon belül elvégzem a kollázs digitális összeállítását.

Megrendelést kizárólag magyarországi kiszállítási és számlázási címre tudok elfogadni.