digitális scrapbook kezdő tanfolyam

Egy új oktatóanyag, mellyel a kezdetektől eljutsz a szemet gyönyörködtető és tartalmas digitális kollázsok készítéséig. Online tanfolyam, amely a technikai fogások mellett bemutatja azt is, hogy mitől lesz szép és kifejező az alkotásod.

kinek való?

Tudod már mi az a digitális scrapbook, tetszik is, de tanácstalan vagy, hogyan fogj hozzá?

Szeretsz naplót írni, fotózni – és Te is úgy gondolod, hogy mindezt jó lenne egységbe foglalni?

Nyitott vagy az újdonságokra és a modern technikára?

Alkotó típus vagy, aki mindig valami újat és egyedit szeretne létrehozni?

Szívesen fejlesztenéd a kreativitásod számítógéppel (is)?

Szeretnél egy olyan hobbit, ami nem csak kikapcsol hanem épít is?

Miért lesz ez jó neked?

képszerkesztés gyakorlat

A kollázsok készítéséhez az ingyenesen letölthető GIMP képszerkesztő programot használjuk. A tanfolyam során minden olyan funkcióját bemutatom, ami egy scrapbook oldal megszerkesztéséhez szükséges. Ha ezt a programot megismered, olyan alapokat kapsz, amelyek birtokában más hasonló alkalmazások használatát sokkal gyorsabban elsajátíthatod, mint azt most gondolod. Egy digitális scrapbook oldal felépítése során a programnak számos lehetőségét megismered, amit más képek szerkesztéséhez is hasznosíthatsz.

A leckék a GIMP 2.10-es verziójával készültek mely 2018. májusban jelent meg. A programban vannak kisebb eltérések a korábbiakhoz képest ezért kezdőként úgy tudsz leginkább követni, ha Te is a legújabbat használod. Ezt ingyenesen letöltheted a GIMP hivatalos weboldaláról.

Tervezés elmélet

A tanfolyamon nem csak azt tudod meg, hogy milyen technikai lépések vezetnek egy oldal felépítéséhez, hanem azt is, hogy mitől lesz szép és jó az az oldal. Milyen dizájn alapelveket érdemes figyelembe venni amikor kiválasztod a színeket, textúrákat, formákat egy bizonyos témához? Hogyan rendezz el egy oldalt, hogy a fő mondanivalód kerüljön a fókuszba? Mitől lesz harmonikus egy összeállítás? Miért nem mindegy, hogy milyen betűtípusokat választasz az íráshoz? Ez mind kiderül majd és azonnal alkalmazhatod a gyakorlatban is.

Hatékony tanulás

A tanfolyam gyakorlati leckéi szorosan egymásra épülnek. Nagyon egyszerű műveletekkel kezdünk és így haladunk fokozatosan a bonyolultabbak irányába. A tanulási folyamatot több irányból is támogatom. Biztosan Te is tudod, hogy az emberek háromféle módon sajátítanak el új ismereteket: vizuális, auditív és kinesztetikus, azaz látás, hallás, és mozgás-tapintás útján. Ezen a tanfolyamon letölthetsz és akár ki is nyomtathatsz képekkel illusztrált nagyon részletes leírásokat. Olyan oktatóvideókat tartalmaz, amelyeken amellett, hogy minden apró lépést szemügyre vehetsz, hallhatod is hogy mit, hogyan és miért csinálunk. A videókat megállíthatod és a gyakorlatban azonnal kipróbálhatod a látottakat. A különféle lépések a videókon újra és újra visszatérnek majd, tehát rendszeresen ismételsz. Így sokkal könnyebben rögzül majd és remélem a tanulási szakasz is élményt nyújt számodra.

saját scrapbook oldalak

A tanfolyamon nem csak a tanulás érdekében kattintgatunk, hanem minden leckének célja is van: egy valódi, teljes értékű digitális scrapbook oldal létrehozása már az első gyakorlattól kezdve. Az oldalak készítését én ingyenes és szabadon felhasználható stock fotókon mutatom be, amelyeket Te is letölthetsz, így pontosan ugyanazt az eredményt fogod látni, mint, amit én készítettem. Azonban dönthetsz úgy is, hogy már az elejétől kezdve saját fotót használsz és saját szövegeket írsz, így a tanfolyam végére legalább 10 oldallal indíthatod a Te személyes vagy családi krónikád!

A galéria a bal oldalon lapozható. Kattints a képre és nézd meg a többit is! 🙂

Mi kell hozzá?

Emlékek

Minden élet egyedi és értékes. Ami veled történik érdekes és színes! Örökíts meg, jegyezd fel élményeidet, gondolataidat!

Számítógép

A tanfolyam elvégzéséhez és a GIMP képszerkesztő programhoz számítógépre,  Windows operációs rendszerre van szükséged.

Fényképek

Örökítsd meg a pillanatot! A mobiltelefonnal készített képek éppúgy megfelelnek erre a célra, mint a profi fotók.

Mit fogsz tanulni?

Bonyolultabb quickpage-ek használata és kiegészítése

Template használata

Szövegek, címfeliratok formázása, fontpárok kiválasztása

Oldalelrendezés, kompozíció tervezése

Színek alkalmazása, színpaletta készítés és ennek gyakorlata GIMP-pel

Dizájn alapelvek és alkalmazásuk

Textúra és dimenzió digitális kollázsban

Dekoratív digitális scrapbook oldal egy fotóval és díszítő elemekkel

Scrapbook oldal felépítése egyetlen fotóból, digitális scrapbook kellékek nélkül

Sok fotós, történetmesélős oldal

Ecsetek alkalmazása

Hibrid scrapbook oldal

A GIMP ingyenes képszerkesztő program használata

Mit tartalmaz a tanfolyam

Hozzáférést a zárt online felülethez

14 lecke (elmélet és gyakorlat)

14 db nyomtatható pdf dokumentumot

11 db videót (10-20 percesek)

Letölthető digitális scrapbook kellékeket a gyakorlatok elvégzéséhez

Az egyes leckék témájához kapcsolódó kiegészítő anyagokat a biztosabb alapokért

e-mail értesítéseket az új leckékről

konzultációs lehetőséget e-mailben

+ ajándék készleteket, quickpage és template csomagokat

Hogyan zajlik az online tanfolyam?

A hozzáférési adatokat befizetésed megérkezését követő két munkanapon belül küldöm

A tanfolyam helyszíne egy virtuális tanterem, azaz egy zárt weboldal, ahová felhasználónév és jelszó segítségével jutsz be. Az összes lecke megtalálható a honlapon.

Haladhatsz saját időbeosztásod szerint a zárt weboldalon elhelyezett tartalomjegyzéket követve, vagy az e-mail ütemezés alapján. Az új leckék három naponként érkeznek postafiókodba.

Minden szükséges kellék letölthető a weboldalról

A GIMP 2.10-es verzióját tölts le itt!

A leckékről e-mail értesítést is kapsz

 

Jelentkezz most!

 

Erre a tanfolyamra jelenleg nem lehet regisztrálni.

Ha szívesen jönnél a későbbiekben kövesd a facebook oldalam és iratkozz fel hírlevélre!

9900,- Ft

MEGRENDELÉS

Szerződési feltételek

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ban foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, mely szerint a megrendelő 14 napon belül elállhat a szerződéstől indoklás nélkül. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján azonban, amennyiben az elállási határidő (14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével – azaz a szolgáltatás árának átutalásával – megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével a Thurzó Katalinnal kötöd (Név: Thurzó Katalin ev. kisadózó, Cím: 2051 Biatorbágy, Biai Gáspár u. 8, Adószám: 69306268-1-33, Nyilvántartási szám: 52992241)

Megrendelésedet követően két munkanapon belül e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot, kiállítom a fizetési megbízást, küldöm a további tudnivalókat.  A fizetés átutalással vagy postai úton történhet.

Befizetésed megérkezése után 2 munkanapon belül küldöm a tanfolyamhoz való hozzáférési adatokat és kiállítom a számlát, melyet e-mailben küldök el Számodra

Megrendelést kizárólag magyarországi kiszállítási és számlázási címre tudok elfogadni.

A megrendelés elküldésével elfogadtad a szerződési feltételeket.