Képeslap készítés. Ingyenes!

banner

 Mit tartalmaz?

  • 7 db digitális scrapbook lecke zárt oldalakon, nyomtatható leírással és képernyővideókkal.
  • 5 db kiegészítő csomag a leckékhez (keretek, sablonok, díszítő elemek, fényképek)

Miért érdemes jelentkezni?

A tanfolyamon különféle képeslapokat fogunk készíteni a GIMP képszerkesztő program használatával. Megtudod mi az a template, gyorslap, wordart és megmutatom hogyan kell használni. Ezekkel nagyon egyszerűen elkészítheted saját fényképes képeslapodat!

Megismered a GIMP legfontosabb eszközeit és lehetőségeit, úgy mint képek megnyitása és mentése, áthelyezés, átméretezés, rétegek kezelése, kijelölés, átszínezés.

Ha hagyományos scrapbookot készítettél már, az így átalakított képeket felhasználhatod albumjaidban, oldalaidon.

Ha eddig kételkedtél abban, hogy Te is tudnál ilyen képeket készíteni, most bizonyosságot szerezhetsz róla!

Milyen programok szükségesek?

  • Mozilla Firefox böngésző. Népszerű és biztonságos böngésző, én is ezt használom, ezen biztosan jól jelennek meg az anyagok, de természetesen más böngészővel is működnek.
  • Gimp. Ingyenes képszerkesztő, ezzel fogjuk scrapbook oldalainkat elkészíteni, fotóinkat módosítani, korrigálni. Használata sokban hasonlít a Photoshop-hoz. A Gimp legutóbbi stabil verziója a 2.8.18, 2016 július 17-én jelent meg. Hivatalos oldalát itt találod. Ha korábbi verzióra van szükséged ezen az oldalon összegyűjtve megtalálod.
  • A GIMP ezen verziójának rendszerigénye: operációs rendszer – Windows Vista/XP/7, 8 + minimum 2 GB RAM, továbbá a zavartalan működéshez szükséges, hogy a winchesteren is legyen elegendő szabad hely.
  • A tanfolyam flash videókat tartalmaz. Ezeket a böngészőben tudod lejátszani. Ehhez valamilyen flash videók lejátszására alkalmas minél frissebb programra vagy bővítményre van szükség. (pld az ingyenes Adobe Flash Player). Lehet, hogy már van ilyen program a gépeden, kattints ide, és ha ezt a videót meg tudod nézni, akkor a tanfolyam videóit is látni fogod.
  • Az ingyenes Adobe Reader a dvd-n levő pdf dokumentumok olvasásához. Hogy működik-e a pdf olvasód, arról ide kattintva tudsz megbizonyosodni

Facebook csoport

Létrehoztam egy zárt csoportot is kezdők számára:

 

A tanfolyam teljes anyagát a hírlevélre való feliratkozás után azonnal megkapod! 🙂

Iratkozz fel itt!

Adataidat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom ki. Spam-et nem küldök. A levelezőlistáról bármikor leiratkozhatsz az email végén lévő “leiratkozás” linkre kattintással. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-74971/2014. Adatkezelési tájékoztató részletesen itt.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Comments are closed.