Digitális scrapbook alapozó

 • Szeretsz fotózni, észreveszed és értékeled a világ apró csodáit?
 • Naplót vagy blogot írsz? Fontos számodra érzéseid, gondolataid vagy a Veled történtek dokumentálása?
 • Szeretnél igazán egyedi, személyes, saját készítésű ajándékot adni?
 • Szeretnéd megőrizni családod, gyermekeid életének fontos pillanatait?
 • Úgy érzed, hogy jó lenne az általad rögzített képeket és történeteket egy helyen látni?
 • Álmodoztál valaha arról, hogy saját könyved legyen, ami Rólad szól?
 • Blogod, honlapod van és szeretnéd a képeidet izgalmasabbá tenni, fotómontázsokat készíteni, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?
 • Szeretnél egy új, hasznos, fejlesztő kreatív hobbit, egy igazán hatásos önkifejezési eszközt?

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, és jó barátod barátod a számítógép és az internet, akkor a digitális scrapbook pont Neked való.

Ha csak most cseppentél ebbe a világba (vagy most készülsz belépni) akkor bizony ijesztő lehet az információk rengetege. A tájékozódásban és az elindulásban segítek Neked ezzel a vadonatúj INGYENES online digitális scrapbook tanfolyammal.

A tanfolyamot kétféle formában is megkapod:

 1. Hírlevélre való regisztrációdat követően naponta kapsz egy-egy levelet az új leckékkel (e-mail tanfolyam)
 2. Valamint csatlakozhatsz egy zárt tagsági oldalhoz is, ahol a teljes anyagot megtalálod és még sok más hasznos információt. (Ezt az oldalt folyamatosan bővítem) A zárt tagsági oldal egy olyan honlap, ahová felhasználónév és jelszó segítségével fogsz tudni bejutni. (ennek részleteit megtalálod az első e-mailben, amit küldök)

 

Mit találsz tagsági oldalon?

 

 • Köszöntő: Bemutatkozás és általános információk a tanfolyamról
 • Leckék: Az egyes leckéket blogbejegyzések tartalmazzák. A bejegyzésen belül találsz egy összefoglaló leírást, a gyakorlati részekhez egy videót, hivatkozást egy nyomtatható leíráshoz, amelyben lépésről-lépésre bemutatom a műveletet, valamint ha szükséges valamilyen kellék a gyakorlathoz, akkor azokat is letöltheted innen.
 • Tartalom menüpontban a leckék felsorolása található időrendi sorrendben, kattintással kiválaszthatod, hogy éppen melyiket szeretnéd megnézni, így saját tempódban haladhatsz vele
 • Készletek menüpontban pedig nagyobb digitális scrapbook készleteket tölthetsz le.

A tanfolyam leckéi

 

 1. Mi az a scrapbook?
 2. Miből áll egy digitális scrapbook oldal?
 3. Scrapbook etikett
 4. Digitális scrapbook készletek
 5. Betűkészletek
 6. Fotók rendszerezése és tárolása
 7. Programok digitális scrapbookhoz
 8. Gimp (letöltés, telepítés, fogalmak)
 9. A Gimp felületének bemutatása
 10. Fotó keretezése
 11. Quickpage használata
 12. Scrapbook oldal A5 méretben
 13. Szövegírás GIMP-pel
 14. Naptár sablon használata

Ajándék készletek

Ezt az oldalt folyamatosan bővítem, tehát számíthatsz újabb és újabb tartalmak, kiegészítések megjelenésére. Például a Készletek menüpont alatt teljes digitális scrapbook készleteket, naptárakat és egyéb kiegészítőket is letölthetsz egész évre.

Hogyan lehet csatlakozni?

Az alapozó tanfolyam ingyenesen elérhető minden hírlevél olvasóm számára!

Emailcímed megadása és a marketing nyilatkozatok elfogadása elegendő, de ha azt szeretnéd, hogy az érkező levelekben a neveden szólítsalak akkor a keresztneved is add meg.

Néhány percen belül egy megerősítő e-mailt fogsz kapni. (Ha nem találod: freemail esetén a spam-ek között, g-mailnél pedig a promóciók mappában keresd!) Az ebben lévő linkre rá kell kattintani és innentől kezdve él a feliratkozásod, amit egyébként bármikor törölhetsz a hírlevelek végén található leiratkozási linkre kattintva.

Ezt követően két e-mail fog érkezni a postafiókodba. Az egyik a sikeres feliratkozásról szól, ezzel nem kell tenned semmit. A másik tartalmazza az információt a tanfolyamról, a linket ahol megtalálod az oldalt és a valamint a regisztráció menetének leírását, amit itt is elolvashatsz.

 

Iratkozz fel most!

A hírlevél feliratkozás megerősítését követően néhány percen belül megkapod az ingyenes tanfolyamra vonatkozó további információkat.