Digitális scrapbook alapozó

 • Szeretsz fotózni, észreveszed és értékeled a világ apró csodáit?
 • Naplót vagy blogot írsz? Fontos számodra érzéseid, gondolataid vagy a Veled történtek dokumentálása?
 • Szeretnél igazán egyedi, személyes, saját készítésű ajándékot adni?
 • Szeretnéd megőrizni családod, gyermekeid életének fontos pillanatait?
 • Úgy érzed, hogy jó lenne az általad rögzített képeket és történeteket egy helyen látni?
 • Álmodoztál valaha arról, hogy saját könyved legyen, ami Rólad szól?
 • Blogod, honlapod van és szeretnéd a képeidet izgalmasabbá tenni, fotómontázsokat készíteni, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?
 • Szeretnél egy új, hasznos, fejlesztő kreatív hobbit, egy igazán hatásos önkifejezési eszközt?

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, és jó barátod barátod a számítógép és az internet, akkor a digitális scrapbook pont Neked való.

Ha csak most cseppentél ebbe a világba (vagy most készülsz belépni) akkor bizony ijesztő lehet az információk rengetege. A tájékozódásban és az elindulásban segítek Neked ezzel a vadonatúj INGYENES online digitális scrapbook tanfolyammal.

A tanfolyam nem egy “virtuális tanteremben” zajlik, ami egy olyan honlap, mint amit most látsz, csak sokkal egyszerűbb, letisztult megjelenésű.

 

Mit találsz ezen az oldalon?

 

 • Köszöntő: Bemutatkozás és általános információk a tanfolyamról
 • Leckék: Az egyes leckéket blogbejegyzések tartalmazzák. A bejegyzésen belül találsz egy összefoglaló leírást, a gyakorlati részekhez egy videót, hivatkozást egy nyomtatható leíráshoz, amelyben lépésről-lépésre bemutatom a műveletet, valamint ha szükséges valamilyen kellék a gyakorlathoz, akkor azokat is letöltheted innen.
 • Tartalom menüpontban a leckék felsorolása található időrendi sorrendben, kattintással kiválaszthatod, hogy éppen melyiket szeretnéd megnézni, így saját tempódban haladhatsz vele
 • Készletek menüpontban pedig nagyobb digitális scrapbook készleteket tölthetsz le.

A tanfolyam leckéi

 

 1. Mi az a scrapbook?
 2. Miből áll egy digitális scrapbook oldal?
 3. Scrapbook etikett
 4. Digitális scrapbook készletek
 5. Betűkészletek
 6. Fotók rendszerezése és tárolása
 7. Programok digitális scrapbookhoz
 8. Gimp (letöltés, telepítés, fogalmak)
 9. A Gimp felületének bemutatása
 10. Fotó keretezése
 11. Quickpage használata
 12. Scrapbook oldal A5 méretben
 13. Szövegírás GIMP-pel
 14. Naptár sablon használata

Ajándék készletek

Ezt az oldalt folyamatosan bővítem, tehát számíthatsz újabb és újabb tartalmak, kiegészítések megjelenésére. Például a Készletek menüpont alatt teljes digitális scrapbook készleteket és egyéb kiegészítőket is letölthetsz. Jelenleg az aktuális őszi kollekciót találod itt. 

Hogyan lehet csatlakozni?

Az alapozó tanfolyam ingyenesen elérhető minden hírlevél olvasóm számára!

Emailcímed megadása és a marketing nyilatkozatok elfogadása elegendő, de ha azt szeretnéd, hogy az érkező levelekben a neveden szólítsalak akkor a keresztneved is add meg.

Néhány percen belül egy megerősítő e-mailt fogsz kapni. (Ha nem találod: freemail esetén a spam-ek között, g-mailnél pedig a promóciók mappában keresd!) Az ebben lévő linkre rá kell kattintani és innentől kezdve él a feliratkozásod, amit egyébként bármikor törölhetsz a hírlevelek végén található leiratkozási linkre kattintva.

Ezt követően két e-mail fog érkezni a postafiókodba. Az egyik a sikeres feliratkozásról szól, ezzel nem kell tenned semmit. A másik (Digitális scrapbook kezdőknek) tartalmazza az információt a tanfolyamról, a linket ahol megtalálod az oldalt és a valamint a regisztráció menetének leírását, amit itt is elolvashatsz.

 

Iratkozz fel most!

A hírlevél feliratkozás megerősítését követően néhány percen belül megkapod az ingyenes tanfolyamra vonatkozó további információkat.