Vélemények

Vélemények a tanfolyamokról

Három tanfolyamodon vettem már részt, mindegyik nagyon érthető, követhető és hasznos volt a számomra. A kezdő tanfolyam előtt a Gimp program felületén egyáltalán nem tudtam eligazodni, használni. Ma már önállóan el tudok készíteni egy oldalt, egyre több technikával. Köszönöm, hogy bevezettél, megismertettél a digitális scrapbook kreatív világával.

Márti

„Sokat tanultam a digi alapokról. Megismertem,használom a GIMP-et,kicsit lemaradtam az anyaggal,mert közben 2 fotókönyvet készítettem szülinapra. Ezeknél pedig használni tudtam különböző háttereket, clipartokat, amit eddig nem is tudtam mi fán terem.Sokat segítettél,most hogy lassan az anyaggal is tovább haladok még szükség is lesz rá szerintem… köszönöm!”

Csak jót írhatok a tanfolyammal kapcsolatban (mint a korábbiakról is!), Inspirálóak a készletek, nagyon jók a leírások, érthetőek a videók (a korábbi tanfolyamokra is igaz!), és külön kiemelem, hogy bármikor lehet emailben kérdezni, mindig kapok használható választ!!! Csak ajánlani tudom, nagyon jó

Sz. Gabriella

Ez volt az a tanfolyam, amire (szerintem tudat alatt) évek óta vágytam. A családi fotók fiókokban, dobozokban, félig-meddig albumokban – méltatlan helyeken – lelhetők fel a család több tagjánál. Ezzel a tudással már minden fotó visszakaphatja régi fényét és minden olyan kiegészítővel elláthatjuk őket, ami elmeséli az utókornak azokat a sokat emlegetett régi időket. Tetszett, hogy az album megtervezését is megtanította Kati a tanfolyamon. A betűtípusoknál pedig csak ámultam és bámultam. Mivel teljesen kezdő vagyok, még sok-sok oldalt el kell készítenem ahhoz, hogy ne kelljen gondolkodnom, hogy vajon melyik eszközzel mit is kell a programban csinálni, ahhoz, hogy a vágyott végeredményt megkapjam. De szerencsére az összes videó és leírás megvan a DVD-n is és bármikor visszakereshetem 🙂

Kepler Szilvia

Elkészültem az első olyan albumommal, amit a tőled tanultak alapján alkottam. 1 évvel ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy ennyire lenyűgöz ez a digi világ és hogy el tudom sajátítani a szerkesztő programok adta lehetőségeket. Rengeteg tanulnivalóm van még, de most ennek nagyon örülök, főleg a visszajelzéseknek, voltak nagy örömkönnyek az ajándékozottaknál. Köszönök mindent!

Kata

Pár éve végeztem Katánál egy online tanfolyamot,azóta számtalan fotókönyvet,meglepetés albumot, PL albumot készítettem.Igazi szenvedélyemmé vált a digitális scrapbook. Ha elakadok és segítségre szorulok,mindig válaszol,tanácsokkal lát el!Köszönöm Kata!

Gyöngyösi Katalin

Vélemények a fotókönyvekről

Csak szeretnék visszajelezni, mivel az alkotónak úgy gondolom az a siker, ha látja műve hatását.Hát szinte mindahányan sírtunk átadáskor, mert már a fedőlap a képpel kiváltotta az elérzékenyülést az ünnepeltből. A szöveg elolvasását ott be sem vállalta anyukám, azt csak mikor már egyedül maradt, akkor tette meg-így is többször neki kellett futnia a könnyek miatt. Szép ajándék lett, köszönöm hozzá az ötleteidet és a munkádat még egyszer.

Zentai Ágnes

Megkaptam az albumot, köszönöm szépen, az egész családnak tetszik, nagyon igényes munka. Még egyszer köszönöm a segítséged és a szép munkád! Örvendek, hogy rátaláltam az oldaladra, ajánlani fogom az ismerősöknek!

Dózsa Anikó

Megkaptam! Gyönyörű! Köszönöm! További sok sikert kívánok a munkádhoz!

Damásdi Judit