Rólam

Szerző: | Sze 28, 2018

Sok szeretettel köszöntelek oldalamon!

Thurzó Katalin vagyok, a 7szindizajn.hu weboldal tulajdonosa és szerkesztője. 2006-ban találkoztam  először a digitális scrapbookkal, amit azóta is nagy lelkesedéssel művelek. Tudásomat örömmel osztom meg mindenkivel, akit érdekel ez a különleges hobbi.

2006 végén, kisfiam születése előtt, babanapló ötletek után kutattam az interneten. Ekkor bukkantam rá erre az érdekes  szóra „scrapbook”.  A babakönyvet hónapról-hónapra felépítve jutottam egyre közelebb e tevékenység lényegéig, mely mára életem meghatározó részévé vált.

A scrapbook nemcsak egy kreatív elfoglaltság, amit szabad idejében űz az ember. Annál sokkal több: életforma, filozófia, híd a nemzedékek és az emberek között, a kommunikáció egy sajátos formája. Segítségével szorosabb kapcsolatokat építhetünk másokkal, fejleszthetjük önmagunkat s ezáltal formálhatjuk közvetlen világunkat  is.

A képszerkesztést az ingyenes GIMP programmal tanultam, s megszerzett tudásomat és egyéb scrapbookos tapasztalataimat a 2007. szeptemberében indított blogomban osztottam meg, mely egyike volt az első magyar scrapbookkal foglalkozó oldalaknak.

Ezt a weboldalt 2009 decemberében indítottam, tartalmi részét a wordpress CMS rendszer segítségével  bővítem.

Miben segíthetek?

  • Egyedi fotókönyvek tervezése különböző alkalmakra: születésnapra, névnapra, évfordulókra, ballagásra vagy csak úgy a családi emlékek megőrzésére. Küldj fotókat, szövegeket, ötleteket és én elkészítem Neked. A karácsonyi albumot (mely adható bármilyen téli alkalomra, nemcsak karácsonyra) ajánlom ebben az időszakban elsősorban.
  • Egyedi fényképes és feliratos poszterek tervezése ajándékba vagy lakásdekorációs célokra,
  • Meghívók, üdvözlőkártyák, ajándékutalványok tervezése különböző alkalmakra.
  • Kisvállalkozások részére weboldal tervezést, kialakítást és az általam indított oldalak karbantartását, szórólap és plakát tervezést vállalok.
  • Digitális scrapbook – online tanfolyamok. A korábbi tanfolyamok helyett ezekben a hónapokban újak készülnek, addig is ajánlom szeretettel a zárt facebook csoportomat, illetve az ingyenes digitális scrapbook alapozó tanfolyam elvégzését, melyre hírlevélre való feliratkozás után regisztrálhatsz.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével küldhetsz nekem üzenetet:

Üzenet küldése

4 + 15 =