Rólam

Szerző: | Sze 28, 2018 |

Sok szeretettel köszöntelek oldalamon!

Thurzó Katalin vagyok, a 7szindizajn.hu weboldal tulajdonosa és szerkesztője. 2006-ban találkoztam  először a digitális scrapbook-kal, amit azóta is nagy lelkesedéssel művelek. Tudásomat örömmel osztom meg mindenkivel, akit érdekel ez a különleges hobbi.

2006 végén, kisfiam születése előtt, babanapló ötletek után kutattam az interneten. Ekkor bukkantam rá erre az érdekes  szóra „scrapbook”.  A babakönyvet hónapról-hónapra felépítve jutottam egyre közelebb e tevékenység lényegéig, mely mára életem meghatározó részévé vált.

A scrapbook nemcsak egy kreatív elfoglaltság, amit szabad idejében űz az ember. Annál sokkal több: életforma, filozófia, híd a nemzedékek és az emberek között, a kommunikáció egy sajátos formája. Segítségével szorosabb kapcsolatokat építhetünk másokkal, fejleszthetjük önmagunkat s ezáltal formálhatjuk közvetlen világunkat  is.

A képszerkesztést az ingyenes GIMP programmal tanultam, s megszerzett tudásomat és egyéb scrapbookos tapasztalataimat a 2007. szeptemberében indított blogomban osztottam meg, mely egyike volt az első magyar scrapbookkal foglalkozó oldalaknak.

Ezt a weboldalt 2009 decemberében indítottam, tartalmi részét a wordpress CMS rendszer segítségével  bővítem.