Karácsonyi albumkészlet quickpage

 • Quickpage készlet, mely 26 oldalas négyzet alakú CEWE fotókönyv elkészítését teszi lehetővé
 • Az album 2 db szimpla oldalból és 12 db dupla oldalból áll
 • Minden oldal vagy oldalpár 1-1 réteget tartalmaz
 • 44 db fotó számára van kialakítva hely összesen
 • 2 színben (világos bézs és barna) letölthető két csomagban (megrendeléskor nem kell választanod, mindkét csomaghoz hozzáférsz)
 • A stílus finoman elegáns, visszafogottan télies és karácsonyi ám a karácsonyi-téli dizájn egyáltalán nem feltűnő, így bármilyen témához megfelelő lehet. Szolid eleganciája egyaránt illik  a régi, antik fotókhoz és a mai modern fényképezőgépekkel, mobiltelefonokkal készített digitális képekhez
 • Az oldalak formátuma: png
 • Méret összesen: 890 MB
 • A bal oldali képre kattintva megnézheted hogy néznek ki ezek az oldalak elkészítve és fotókönyvbe kinyomtatva
 • Ötlet: a két szimpla oldalt felhasználva vászonfotót, faliképet is rendelhetsz!

A quickpage használatához legalább alapszintű képszerkesztési ismeretek szükségesek.  Az album rétegek kezelésére alkalmas képszerkesztő programmal (Photoshop, Gimp) készíthető el akár 3-4 óra alatt.

 

Lapozd végig a teljes albumot. A fotók helyét a szürke, számokkal jelzett területek jelzik. Ide kerülnek majd a Te saját fényképeid.  Az egyes oldalpárok sorrendje tetszőlegesen felcserélhető, egy oldalpár többször is felhasználható, így akár 34 vagy ennél több oldalas könyveket is készíthetsz velük.

Fizetési és szállítási információk

 

 • A Karácsonyi quickpage album digitális grafika, melyet előre fizetést követően egy online felületről tölthetsz le
 • Megrendelésed beérkezését követően díjbekérőt fogok küldeni. Befizetésed megérkezése után 2 munkanapon belül e-mailben küldöm a letöltéshez szükséges adatokat valamint a rendes számlát
 • Fizetési mód: átutalás
 • A quickpage készlet ára: 2500 Ft

Rendeld meg most!

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot fogadd el az adatkezelési nyilatkozatot, majd kattints az “Elküldöm” gombra. Sikeres megrendelés esetén a következő lapon egy üzenetet fogsz kapni, majd 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. További kérdésed van, még nem vagy biztos benne, hogy szeretnél ilyet? Kattints ide és küldj üzenetet!

Megrendelés

12 + 11 =

Szerződési feltételek

 Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ban foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, mely szerint a megrendelő 14 napon belül elállhat a szerződéstől indoklás nélkül. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján azonban, amennyiben az elállási határidő (14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével – azaz a szolgáltatás árának átutalásával – megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség.

 A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével a Thurzó Katalinnal kötöd (Név: Thurzó Katalin ev. kisadózó, Cím: 2051 Biatorbágy, Biai Gáspár u. 8, Adószám: 69306268-1-33, Nyilvántartási szám: 52992241)

 Megrendelésedet követően egy munkanapon belül e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot, kiállítom a fizetési megbízást, küldöm a további tudnivalókat.  A fizetés átutalással történhet. A számlát és a készlet letöltéséhez szükséges információkat e-mailben küldöm el az átutalást követő két munkanapon belül.

 A digitális scrapbook készlet felhasználható személyes célokra. További információ a felhasználási jogokról itt:  PU – Personal Use – személyes felhasználásra

Megrendelést kizárólag magyarországi számlázási címre tudok elfogadni.