Már nagyon-nagyon régen nem írtam ide.

Egy éve megváltozott az életem, Pont a születésem napján. Év elején még intenzíven dolgoztam a legújabb online tanfolyamon, a felújítottam a weboldalam, tervezgettem a további szolgáltatásaimat. Aztán be kellett látnom, hogy amit megálmodtam, nem életképes. Nem okolom a körülményeket, de magamat sem. Valamiért így kellett lennie. Elfogadtam, elengedtem, nem volt könnyű.

Most pedig, pontosan egy évre rá, minden ember élete megváltozik…Egy nagyon nehéz időszak kezdete ez. Amit eddig terveztünk, célként kitűztünk, most el kell engednünk egy időre biztosan. Átértékelődnek a dolgok, kiderül mi az, ami igazán számít, mi az ami fontos. Meg fogunk tanulni nagyon sok mindent. Például az elengedést, elfogadást. Megtanuljuk értékelni azokat a dolgokat, amelyeket eddig észre sem vettünk. Megtanuljuk, hogy egyetlen dolog biztos csak: a változás…

Mindemellett tanúi lehetünk kreatív energiák hatalmas felszabadulásának. Nekem is rengeteg ötletem támadt, mit tehetnék ebben a helyzetben. A virtuális térben, ami sokaknak új most, két évtizede már otthonosan mozgok, nem csak felhasználó vagyok, hanem építő is, az otthonlét az online kommunikáció sem okoz problémát.

Bár már nem lehetek otthon és a munkám is elég sok lesz még egy ideig, de igyekszem majd én is hozzátenni a magam részét a nagy egészhez amennyire időmből és energiámból telik.

Szabadidő hiányában most újat nem tudok létrehozni, ezért arra gondoltam, hogy egyrészt másokat fogok ajánlani, olyan segítőket, alkotókat, akik lélek-szépítő tevékenysége segíthet megtalálni a pozitívumokat a nehézségekben, másrészt pedig megnyitom egyik régi tanfolyamomat a nagyközönség előtt. A Színek és Szavak – tipográfia és scrapbook témájú tanfolyamot választottam. Ezt már három évvel ezelőtt lezártam a videók idejemúlt flash formátuma miatt. De most újra átnéztem és tökéletesen elindulnak Firefox és Explorer böngészőkkel PC-n. A bemutatott technikák és oldalelrendezések pedig még mindig aktuálisak.

Kattints ide!

Előtte pedig olvasd el az alábbi tájékoztatót:

Sok szeretettel:

Kata