Köszöntő

foto

Üdvözöllek oldalamon!

2006 végén, kisfiam születése előtt, babanapló ötletek után kutattam az interneten. Ekkor bukkantam rá erre az érdekes  szóra „scrapbook”.  A babakönyvet hónapról-hónapra felépítve jutottam egyre közelebb e tevékenység lényegéig, mely mára életem meghatározó részévé vált.

A scrapbook nemcsak egy kreatív elfoglaltság, amit szabad idejében űz az ember. Annál sokkal több: életforma, filozófia, híd a nemzedékek és az emberek között, a kommunikáció egy sajátos formája. Segítségével szorosabb kapcsolatokat építhetünk másokkal, fejleszthetjük önmagunkat s ezáltal formálhatjuk közvetlen világunkat  is.

A képszerkesztést az ingyenes GIMP programmal tanultam, s megszerzett tudásomat és egyéb scrapbookos tapasztalataimat a 2007. szeptemberében indított blogomban osztottam meg, mely egyike volt az első magyar scrapbookkal foglalkozó oldalaknak.

2008 októberében a Scrapbookozz Velünk e-magazin meghívott vendége lettem, később pedig a Scrapbook.hu kreatív csapatának állandó tagja, hol az oldalak készítésén kívül részt vettem a Magazin szerkesztésében és a honlap tartalomfejlesztésében is. A scrapbooking hazai megismertetése azóta is az egyik legfőbb célom.

Scrapbook dizájner voltam 2009 októberétől az amerikai Scrap it Sassy, 2010 januárjától a holland Scrapinsider webáruházában, ezt követte  2010 szeptemberétől az Elemental Scraps  2011 januártól a Two Little Pixels majd a Digiridoo Scraps

Közben elvégeztem egy OKJ-s kiadványszerkesztő tanfolyamot, ahol az Adobe programokkal (Photoshop, Illustrator, Indesign) is megismerkedtem. Kiadványszerkesztő  szakmai bizonyítvánnyal rendelkezem.
Ezt a weboldalt 2009 decemberében indítottam, tartalmi részét a wordpress CMS rendszer segítségével  bővítem.

Jelenleg a következőket találod itt:

  • Blog – Rendszeresen frissülő tartalmak.  Az oldalsávban levő címkék és kategóriák segítségével válogathatsz a témák közt.
  • Kezdőknek – Ha még új vagy, és szeretnéd megtudni bővebben, mi is az a scrapbook, feltétlenül nézd meg ezt a menüpontot!
  • Gimp leckék –  Gimp oktatóanyagok, leírások és videók digitális scrapbookhoz
  • Galéria – Scrapbook oldalaim gyűjteménye
  • Online tanfolyamok: Otthon végezhető online tanfolyamok digitális scrapbookhoz és képszerkesztéshez kapcsolódóan.
  • Kapcsolat -Kapcsolatfelvétel, felhasználási feltételek
  • Freebie – Ingyenesen letölthető hibrid és digitális scrapbook készletek, tudásanyagok, nyomtatható naptárak, feladatlapok gyerekeknek stb.

Különböző közösségi oldalakon is figyelemmel kísérheted tevékenységemet:

bloglovin instagram g+

Kellemes olvasást és szép, színes napokat kívánok Neked!

Thurzó Katalin

 

Mentés

Mentés

One Response to Köszöntő

  1. Pingback: Köszöntő! | 7szindizajn.hu