Több éve már, hogy minden hónapban megjelenik nálam egy-egy aktuális naptársablon. Így lesz ez 2018-ban is.

A csomagban 1 db psd formátumú fájlt találsz, melyet GIMP-pel és Photoshop-pal is szerkeszthetsz. Tedd egyedivé a fotó és a háttér kicserélésével, dekoráld további kiegészítőkkel ízlésed szerint!

Töltsd le itt!

Idén először előre is letöltheted az összes hónapot, ha feliratkozol a hírlevelemre. Nem foglak túl sokat zavarni, mert sajnos úgy alakult az életem, hogy nagyon kevés időm jut  a digitális scrapbookra és ez valószínűleg még így lesz a következő évben is. Vannak persze céljaim és nem szeretném feladni, de ez még a jövő titka, hogy mi az amit sikerül  megvalósítanom ezekből.

Hogyan juthatsz a teljes sabloncsomaghoz?

  • A levelek végén megtalálod a linket, ahonnét letölthető – többek közt – ez a naptársablon csomag is.
  • Ha már korábban feliratkoztál, akkor keresd meg egy régebbi levelemet és kattints a VIP oldal linkjére, vagy az ezt jelölő képre a levél végén.
  • Ha most iratkozol fel, akkor töltsd ki e poszt alján található űrlapot és figyelj jól, mert feliratkozás után azonnal a titkos tagsági oldalra kerülsz. Itt töltsd le azonnal, vagy mentsd el a linket. Azért fontos ez, mert erről automatikus e-mail nem fog menni és legközelebb csak akkor férsz majd hozzá, ha majd én küldök levelet és ez – ahogy fentebb olvashattad – nem történik meg túl gyakran.
  • Abban az esetben, ha már részt vettél nálam online tanfolyamon, látogasd meg a titkos facebook csoportot, ahol minden információt megtalálsz erről is.

Iratkozz fel itt!

[mc4wp_form id=”15101″]

Adataidat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom ki. Spam-et nem küldök. A levelezőlistáról bármikor leiratkozhatsz az email végén lévő „leiratkozás” linkre kattintással. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-74971/2014