Múlt hónapban megkerestek az Elemental Scraps-tól, ahol exclusive dizájneri pozíciót ajánlottak. Mivel ez azt jelenti, hogy szeptembertől csak ők árulhatják a készleteimet, amiből következik, hogy sajnos a másik két üzlettől meg kell válnom, döntenem kellett. Nem volt könnyű.

Már éreztem egy ideje, hogy sok így együtt. A két bolt egészen különböző stílusú, különböző elvárásokkal, amit nem volt könnyű összeegyeztetni. Csakhogy nem tudtam melyiket adjam le, mindkettő valami másért volt fontos számomra. Végül is épp ezért  lehet, hogy pont akkor jött ez az ajánlat. Mert úgy hiszem, nincsenek véletlenek.

Szóval így történhet meg, hogy egyszerre két üzletben is végkiárusítást tartok. Augusztus végéig minden készletem féláron kapható! Ezeknek a készleteknek kb 90%-a többé már nem lesz kapható sehol sem.

A képek elvezetnek a boltjaimhoz. Válogass kedvedre!

A másik hír, ami szintén ritka, bár nem új dolog nálam egy kiemelt kihívás a Scrapbook Flair-en.

A kihívás  feltétele, hogy az ingyenes 7 szín készletemet kell felhasználni.

A készletet itt tudod egyben letöltetni, az előtte lévő bejegyzésekben pedig színenként. A kihíváshoz pedig kattins ide!

A kihívásban való részvételhez regisztrálni kell az oldalon. Bármilyen témát választhattok! Minimum 1 színt fel kell használni, de ne használd az összeset egy oldalon! Az elemek átszínezhetők, de csakis a készlet saját színeire.