wcsomagolás

A heti CEWE kihívás ezúttal a liftelés volt.

Ez azt jelenti, hogy kiválasztjuk valaki másnak az oldalát a galériából és arra támaszkodva elkészítjük a saját verziónkat. Ilyenkor lehet másolni bármit, akár mindent is: elrendezést, hangulatot, színeket, a díszek stílusát. Nagyon hasznos és kellemes feladat és sokat lehet belőle tanulni, főleg, ha a sajátunktól eltérő stílust választunk.

Én most kényelmes voltam és Éva egyik szépséges, finom oldalát választottam, mert az ő stílusa és világa közel áll hozzám.

Elindulás után azonban rájöttem, hogy egyáltalán nem olyan könnyű a feladatom, mint gondoltam, ugyanis az inspirációs képhez képest egy teljesen eltérő színű és hangulatú fotót választottam. (Mert ha már magamnak készítek oldalt, akkor az legyen aktuális, karácsonyos) És ez némiképp bonyolította a helyzetet.

Végül nem lett légies és könnyed, mint Éváé, de sikerült a magam képére formálnom, úgy hogy azért némi hasonlóság maradt az eredetivel is:

wcsomagolás

Anna Aspnes: MiniPalette Mint Winter c. készletét használtam fel. Az óra bélyegző pedig ebből a PS ecsetkészletből származik.