Ezer éve  nem tettem ilyet..De már nagyon hiányzott! 😀
Nincs rutinom hagyományos oldalak készítésében, ráadásul megszoktam a diginél, hogy bármit át tudok színezni, formázni, sőt amim nincs azt a semmiből  is elő tudom teremteni, nem ragadnak véglegesen oda az elemek, minden hibám jóvátehető, nem teszek kárt semmiben,  stb.  Valódi anyagoknál ez másképp van, abból kell gazdálkodni, ami a rendelkezésünkre áll. Persze ha be tudunk segíteni számítógéppel akkor így is lehet tökéletes a sikerélmény nekünk, „digiseknek” is.

Még mindig zajlik a Scrapbook napközi, és ismét megtetszett egy elrendezésterv. Csakhogy ezúttal az  olló és papír is a kezeim közé került.

Így készült:
1. Átrajzoltam az elrendezéstervet. Minden eleme külön rétegre került fehér kitöltéssel, fekete körvonallal. Mivel 21*21 cm-es albumom van erre az alapra pakoltam mindent.
2. Ezeket az elemeket külön-külön áthúztam egy A4-es lapra.
3. A lekerekített négyzetet külön A4-es oldalra, itt a szöveget digitálisan írtam a görbére
4. A barna kartonból kivágtam egy A4-es méretet, erre nyomtattam a szövegezett négyzetet
5. Egy sima géppapírra nyomtattam a többi elem rajzát, amelyeket kivágva sablonként használtam a papírok és fotók vágásához. A papírok szélét tintával öregítettem.
6. Végül csak a sorrendre ügyelve felragasztottam mindent precízen a terv alapján.
7. A fóliára nyomtatott kalitka, amit Timcsocától kaptam  ráadásként került rá, a fotón lévő kolibrimadár (ami Kolibritől származik) miatt éreztem úgy hogy ide illene.

Hozzávalók:
– Basicgrey Origins henna papír
– Csokoládébarna stukturált karton
– Basicgrey Origins ragasztható filc díszek
– Mini glue dots és Super Sticky Tape ragasztók
– Memento tintapárna (Richt Cocoa)

Ez lett belőle: