A CEWE blogon hetente vannak kihívások digitális scrapbookosoknak. Sajnos ritkán tudok időt szakítani saját oldalak készítésére, de most sikerült. A feladat poszterizálás volt, ami remek alkalom egy új technika kipróbálására.

Maga a művelet roppant egyszerű, a fotó és a kép mondanivalójának kitalálása volt inkább időigényes. Végül egy – tőlem (egyelőre) szokatlan – egoista és erőteljes színű oldal született. Amit nem bánok, mert egyik idei – nem konkrét – célkitűzésem saját komfortzónám átlépése. Első ilyen (nem is kicsi) lépésem volt az a jobb agyféltekés rajztanfolyam, melyen a hónap elején vettem részt. Ennél az Art Journal stílusú digi oldalnál is az ott rajzolt portrémból indultam ki és egy idézetet is elrejtettem rajta:

„Ma van az a nap, amikor megünnepeljük a pillanatokat – megállunk, hogy érezzük a napfényt, és saját szivárványt építünk. Ma van az a nap, amikor megünnepeljük a lehetőségeket, és nekivágunk saját kalandjainknak. Ma van az a nap, amikor élünk és nem aggódunk, amikor megünnepeljük az örömöt, amikor időt találunk álmainkra, és arra, hogy higgyünk a csodákban.”

(ismeretlen szerző)

w_arjournal

Credit: Studio Blaghovesta, J. Kneipp.