Elkezdtem csiszolgatni ennek a blognak is a külsejét. Az egyszerű, minimál dizájn marad,  tehát nagy változások nem lesznek, inkább csak egy áttekinthetőbb rendszert szeretnék kialakítani.

Elsőként feltettem egy bannert az oldalsávba, amely a kiadványszerkesztős honlapomhoz vezet.

Mint már egyre többen, én is pinterest-függő és rajongó vagyok, így kiegészítettem a közösségi ikongyűjteményemet a Pinterest logójával is. Ezekre kattinva követhetsz facebookon, twitteren, pinteresten illetve hírolvasóval is.

A facebookot azt hiszem ma már nem kell senkinek bemutatni. Én ezt használom leginkább. Azon kívül, hogy a blogbejegyzéseimet közvetíti, gyakran megosztok hasznos és érdekes linkeket, idézeteket nemcsak scrapbookos, hanem mindenféle kreatív témákban. Követőim pedig hálám jeleként letöltetnek  egy évszakhoz illő ingyenes készletet. A twitteről itt találsz egy részletes bemutatót, az RSS használatáról pedig itt. A Pinterest-ről Janka készített egy remek bemutatót, amit a Scrapbook.hu-n olvashatsz. (Ha vizuális típus vagy egész biztosan nyerő lesz Nálad is)

Rendszereztem a scrapbookos, gimp és photoshop leckéimet, ezt itt találod!

A galériához feltöltöttem egy új alkalmazást, így sokkal szebb és modernebb a képek megjelenése. Ez az un. lightbox effekt teszi lehetővé, hogy a megnyitott képek ne egy új oldalon a honlaptól „elkülönülve” mutassák meg magukat nagyobb méretben, hanem egy előreugró ablakban, amelyben végig is lapozhatók.

Kellemes böngészést kívánok 🙂