A Scrapbook.hu alapítói  Budaházi Brigitta és Hámos Beáta indultak Vida Ágnes (gazdagmami.hu) által meghirdetett az Év Anyavállalata pályázatán.

Egy kis személyes megjegyzés engedtessék meg: Büszkeséggel tölt el, hogy mindhármójukat ismerhetem. Vida Ágit-t online, Gigit és Betsie-t pedig személyesen is. Ágitól rengeteget tanulok az internet technikai fortélyairól (pld ez a wordpresses blog sem jött volna létre nélküle) és  „lelki” működéséről (ő ugyanis eredetileg pszichológus, és talán ennek köszönhetően látja ennyire tisztán a különféle folyamatokat, amelyek a világhálón zajlanak)

Gigi és Betsie. Ők azok, akik élen járnak a scrapbook magyarországi elterjesztésében. A scrapbook – amely több mint hobbi – megint csak a lélekkel függ össze.  Pozitív személyiségformáló szerepe van,  tartós értéket képvisel, amelyet nemzedékről-nemzedékre adhatunk tovább. Emellett kommunikációs „eszköz” is, lehetőséget ad érzelmeink kifejezésére mások iránt. Ez is egyféle híd az emberek között.

Amióta művelem, számos csodának voltam tanúja: zárkózott emberek nyíltak meg,  olyanok, akik soha nem hitték magukról, hogy értékesek, értéket fedeztek fel önmagunkban, rejtett kreativitásunk is kibontakozik. Ezt a csodát természetesen elsősorban önmagamon tapasztalom és szeretném, ha minél többen megismerhetnék.

Ezért, ha nem is ismerném őket (Brigit és Beát) és nem tudnám, hogy micsoda – példaértékű – hit, elszántság, belső és külső erő jellemzi őket,  akkor is rájuk szavaznék.

Ha szimpatikus számodra az ügy, kérlek tedd meg Te is, és ezáltal maga a scrapbooking is még nagyobb ismertséget nyerhet.

Lehet szavazni névtelenül, de ha az emailcímeset választod, akkor még családi wellness üdülést is nyerhetsz 🙂

Kattints az alábbi linkre!

Köszönjük! 🙂