Több hónappal ezelőtt létrehoztam egy  anyagot babanapló készítéséhez, mely DVD-n megvásárolható nálam. Nemcsak gyorslapokat tartalmaz, hanem azt a készletet is, amiből azok készültek, továbbá egy nagyon alapos útmutatót a quickpage-ek használatához: a fotók átméretezéséről, mentéséről, az oldalon való elhelyezéséről, a szövegek írásáról és formázásáról. Ez az anyag nyomtatható leírásokban és oktatóvideó keretében is (hanggal és képernyőfelvétellel) lépésről lépésre megmutatja ezeket az alapvető funkciókat. Nem haladóknak, hanem teljesen kezdőknek ajánlott.

Tehát ha még soha nem használtál képszerkesztő programot, ám szimpatikus ez a fajta megjelenés, és szeretnél egyedi képekkel és szövegekkel ellátott fotóalbumot, könyvet – babanaplót –  készíteni kisbabád számára akkor kattints ide!

A babanapló használatát az ingyenes GIMP programmal mutatom be és megrendelés esetén további tippeket is adok a felhasználásra és tartalomra.

Az album elkészítését egyelőre nem tudom vállalni, de Neked segítek benne! Hidd el, menni fog! A minap idéztem fel első találkozásomat a GIMP-pel. Letöltöttem és egy fura ablakot láttam az elindításkor, ami cseppet sem hasonlított az általam ismert word és excel programokhoz. Teljesen reménytelennek tűnt, egy évig rá se néztem.

Ma pedig már kiadványszerkesztést tanulok 3 másik programmal és 2 nemzetközi webáruházban kínálom a képszerkesztőkkel készített „portékáimat.”

Ha már ismered akár ezt a programot akár más képszerkesztő alkalmazást, és csak az albumlapokra van szükséged, mától ezek több csomagban megvásárolhatók lesznek a Scrap it Sassy webáruházában.

A mai csomagot lányos – babás oldalak készítésére állítottam össze.

Megvásárolható a Scrap it Sassy-nál.

Az alábbi oldalt Timiről készítettem. Ezek a képek bizony már 10 esztendővel ezelőtt készültek róla.  Igaz más formátumban, de már akkor is gondosan dokumentáltam a történeteket, így nem okozott gondot összeszedni vajon mi történt, mit tudott már élete hatodik hónapjában.

Kapcsolódó cikkek:

Babanapló történelem

Babanapló – teljes készlet oktatóanyaggal