Már csak egy hétig vásárolhatók meg készleteim a Digiridoo-n, aztán végleg bezárok…Nem, sajnos nem azért mert máshol fogok kinyitni…

Minőség ellenőrzésben a legprecízebb üzlet ez, ahol valaha is dolgom volt, e téren rengeteget fejlődtem. Olyan apróságokra kell figyelni, ami amúgy szerintem senkinek fel sem tűnne. Azonban ezen kívül semmi másban nem hozott profitot. Úgy érzem eleget tanultam már erről az elmúlt több mint fél év alatt, nem szeretnék a készleteim tervezésére és reklámozására tovább rászánni heti több napot, ha ezekre egyáltalán nincs igény.

Egy idézet:

„Tudnod kell, hogy sok-sok vázlat után születik meg a remekmű! Ne add fel! Egy életed van, egyetlen dobás. Nem érdemes kishitűen, félszegen egy helyben topogni, vagy duzzogva félreülni. Tudj kacagni saját kudarcaidon, és kezdd elölről.”
Böjte Csaba

Amikor megosztottam ezt a facebookon, komolyan az jutott eszembe, hogy most legszívesebben duzzogva félreülnék és sajnáltatnám magam. Csakhogy ilyet nem csinálhatok, mint ahogy senki sem.

Ha blogot írsz, akkor olvasnak sokan, talán több ezren, ezért példát kell mutatnod, felnőttként viselkedned. Egy felnőtt ember pedig soha nem okol mást saját kudarca miatt. Ezt mindig szem előtt tartom a valóságos életemben is.

Nem okolom magamat sem. Tehát most sem vagyok elkeseredve, sőt új terveket szövögetek. Lassan összeáll a kép. Közben kinevetem magam és kezdem elölről, de kicsit mást, máshogyan.  Persze scrapbookozni is fogok, végre erre több időm lesz dizájnerkedés nélkül, úgyhogy gyertek, olvassatok továbbra is gyakorló és leendő scrapbookosok, érdemes lesz 🙂

Holnap még jön egy utolsó utáni ráadás készlet.