facebook-fejlec

10 éve találkoztam először a scrapbookkal. Akkoriban még nem sok információ volt erről fellelhető, főleg nem magyarul.

10 éve volt, de még jól emlékszem az akkori érzéseimre.

Nagyon örültem és büszke voltam magamra, mikor felfedeztem a rétegek működését és sikerült több fotóból egyet varázsolnom. Kész csoda volt, tényleg olyan mint a varázslat 🙂

children-593313_1920

Emlékszem, hogy azt sem tudtam mi az a digitális scrapbook készlet, csak annyit láttam, hogy mindenfélével díszítik az oldalt. De hogy ezek honnan vannak és mi a céljuk, fogalmam sem volt. Egyedül indultam el egy eddig fel nem fedezett úton. (Útközben aztán társakra találtam, de ez egy másik történet 🙂 )

Így kezdtem. Először meg tudtam mutatni egy történetet képekben:

7

És néhány év múlva már azt is, hogy mi van bennem:

padlas-1

Ilyenkor a képek szerkesztése már tényleg egy valódi alkotó folyamat. Valami, ami magától jön, áramlik Benned, amikor nem kell már gondolkodni sem azon, hogy mit hová tegyél (és miért) és azon sem, hogyan oldd meg ezt a rendelkezésedre álló eszközökkel (ami digitális scrapbook esetén egy képszerkesztő program)

Hosszú út vezet idáig. Nem mondom, hogy könnyű. De ha Te is tudsz úgy örülni apró sikereknek, és mindig a következő lépést nézed, nem az elérhetetlennek tűnő célt, akár a kisgyerekek, akkor minden esélyed megvan arra, hogy később átélhesd ezt az alkotós-flow élményt, amiről az előbb meséltem.

Érdemes elindulni rajta. Szívesen segítek ebben!

Először próbáld ki az ingyenes e-mail tanfolyamot, melyen az alapokat ismerheted meg. Itt találsz erről bővebb információt. Vagy csatlakozz a kezdőknek indított zárt facebook csoporthoz, ahol ehhez kapcsolódóan még sok minden más is lesz. (pld. alapfogalmak magyarázata, kezdeti hibák orvoslása, freebie és blogbejegyzés ajánlók kezdőknek stb)

Itt pedig az idén utoljára indított kezdő tanfolyamok közül is válogathatsz november 6-ig. Ide kattints!