Hozzávalók: Vinnie Pearce – Textured Whites, Pink-Samples, Legendary Learner, BONUS-texture-bit, Greeting Card, Maya De Grot – In the Garden, Tracy Martin – Accoutrements, Katie Pertiet- ARtInspirationBlend, Captivated Visions – Creme Caramel, L. Murhpy – Things, KAagard – PeepsSake_Stitch_Circle, Jopke Desings: Welcomefacebookfanpage_transfer, J. Kneipp – Love is a verb

Sikerült végre oldalt készítenem a heti CEWE kihívásra és mikor feltöltöttem a Facebookos galériámba, akkor döbbentem rá, hogy ez az idei első digitális scrapbook oldalam. Hát… nem vagyok rá büszke, mert már február van. Igaz hogy nagyon sok képet szerkesztek, de olyan jó néha csak úgy, csupán az alkotás öröméért tenni ezt.

A fenti képen rengeteg réteget halmoztam egymásra, az elemeket számos kedvenc dizájnerem készleteiből válogattam össze. Egy szép tavaszi kombinációt hozott nekünk Zsuzsa, ebből kellett valamit összerakni. A színkihívás miatt készítettem egy palettát magamnak és azokhoz igazítottam a következő színeket: zöld, sárga, fekete és rózsa. (Ez utóbbi két árnyalat megtalálható a tegnapi készletemben is, ha kedvet kaptál egy oldal készítéséhez – vasárnap éjfélig lehet a kihívás keretében bemutatni a galériában)

 

Mentés