Nemrég fejeztem be egy 34 oldalas fotókönyvet, az oldalakat kicsivel több mint egy hét volt összeállítani,  szóval nem mondanám hogy ezer éve nem digiztem, ennek ellenére már nagyon hiányzott a „csak úgy” és a saját történetmesélős scrapbook. Úgyhogy múlt héten ezt be is pótoltam:

Készültem egy oldallal a CEWE kihívásra, ahol fekete-fehér mellett csak egy pici színt lehetett használni. Ez amolyan magától összeálló oldal volt, mert a háttér (annak ellenére hogy én csináltam) a kedvencem, Beszteri által formált idézet pedig az egészet tökéletessé teszi, nem is beszélve a pici sárga szívecskéről, ami DDE egyik készletéből van.

A fotó szereplői: Böbe baba és én.

A másikat pedig muszáj volt elkészítenem, mert szerdán csodás kirándulásban lehetett részem. Egy remek túrát tettünk az Iharosban (Biatorbágyon), a Szily kápolna környékén.

Az első oldal kicsit technikásabb. Irene tutorialjából indultam ki. Sok-sok Anna Aspnes grafikát pakoltam rá.

A második (képes-történetmesélős) oldal pedig villámgyorsan elkészült az egyik template-em felhasználásával (amit egyébként a kezdő tanfolyamom résztvevői megkapnak GIMP-hez átalakítva is), és persze ide is került Annától pár dolog, hogy összhangban legyen a párjával:

Szép hétvégét kívánok! Kiránduljatok és scrapbookozzatok sokat! 🙂