Mától lehet újra jelentkezni a kezdő online digitális scrapbook tanfolyamra, ahol a GIMP képszerkesztő program használatát és a digitális scrapbook alapjait ismerheted meg. Az előzőekhez képest újítás, hogy most már egy zárt facebook csoportot is létrehoztam a résztvevők számára, hogy még könnyedebb legyen az információáramlás.

wbanner

Mára ígértem egy meglepetést is!

A kezdő tanfolyam folytatása, de attól függetlenül is elvégezhető! Ez az új oktatócsomag segítséget nyújt számodra, hogy az alapok elsajátítása után elmélyítsd technikai tudásod, hogy képes legyél fotókat javítani, retusálni, különleges effekteket, színvilágot, hangulatot létrehozni. Kipróbálunk különféle scrapbook technikákat és stílusokat, sőt még készlet szerkesztésből is kapsz egy kis ízelítőt.

banner

A két tanfolyamra jelentkezhetsz külön-külön és egyben is. Mindkettőhöz jár DVD a teljes anyaggal, hogy bármikor tudj gyakorolni, online felület, ahol rendszeresen kapod a feladatokat és segítséget is kapsz, facebook csoport, ahol Te is megmutathatod mit alkottál és további érdekességeket is megtudhatsz, valamint sok-sok készlet az örömteli alkotáshoz.

Mindkét tanfolyam március 18-án indul, mely egyben a jelentkezési határidő is.

A képekre vagy az alábbi linkekre kattintva bővebb információt találsz róluk:

Ha a kezdő tanfolyam érdekel, kattints ide!

Ha a haladó tanfolyam érdekel, kattints ide!

Ha mindkettőt szeretnéd most kedvezményesen igénybe venni, kattints ide!

Nem tudod eldönteni melyiket válaszd? Kérdéseid vannak? Írj egy hozzászólást, segítek!