Egy kis szünet után, újra lehet jelentkezni a kezdő és haladó online digitális scrapbook tanfolyamokra, sőt! Egy időre még a régi kedvezményes árakat is visszaállítottam!

Ez az ajánlat december 15-ig él, utána hosszabb időre bezárom a virtuális tanterem ajtóit. Ha most nem jössz, akkor kint maradsz.

Ha viszont most jössz, akkor ezeket kapod:

1. DVD – külön a kezdő és külön a haladó tanfolyam anyagának. Ez az összes videót, nyomtatható anyagot tartalmazza. Egy menü segíti az eligazodást a témák közt. A leckékben használatos kellékek mellett rengeteg további készletet is találsz rajta

w_marc1_tanfolyam

2. Online felület, azaz weboldal, amely magában foglalja az összes lépésről-lépésre leírást és képernyővideót. Weboldal, amelyet bárhonnan elérhetsz és egy titkos név és jelszó segítségével léphetsz be. Ahol kérdezhetsz, ha valamivel nem boldogulsz. A tematikából hivatkozások vezetnek minden egyes leckéhez, így önállóan beoszthatod az anyagot, tetszés szerint válogathatsz.

weboldal

3. Igény szerint – email értesítés az aktuális leckékről heti három alkalommal. Erre bármennyiszer fel tudsz iratkozni, ha újrakezdenéd és ez nagyon jó, ha inkább az általam kitalált ütemet és sorrendet szeretnéd követni.

4. Személyes segítségnyújtás. Azaz kérdezhetsz tőlem. Erre három területen is lehetőséged van: weboldal, facebook oldal és email.

5. Titkos facebook oldal, melyet csak a tanfolyami résztvevők láthatnak. Itt nagyon sok egyéb, hasznos, digitális scrapbookkal kapcsolatos hírt, érdekességet osztok meg elég gyakran, de lehet kérdezni, egymással beszélgetni is.

6. Digitális scrapbook készletek, keretek, sablonok, hátterek, díszítő elemek, feliratok (a dvd-n) Például ez mindjárt aktuális.

k9

7. Extra karácsonyváró ajándékként pedig egy naptársablont is kapsz tőlem. Egy névnapos, 2014-es, 12 lapos, A4-es méretű falinaptárhoz, amely felhasználásával egyedi saját-fotós verziódat is elkészítheted.

folder

Ezt a naptárat nagyon sokféleképp megkomponálhatod.  Hagyhatod fehéren az alapot és csak fotókat illesztesz bele, így a leggyorsabb. De lehet cifrázni is, ahogy én szoktam.

A legjobb az egészben, hogy már a kezdő tanfolyam után meg tudod csinálni két hónapon belül! És nemcsak ezt, sok minden mást is!

Ilyen fotókönyvet is készíthetsz! Képes leszel rá!

 A haladó tanfolyam után pedig nagyon sokféle digitális scrapbook oldal elkészítésére és képkorrekcióra, sőt még néhány díszítő elem (háttér, csipke, címke, keret stb) önálló megalkotására is képes leszel!

Holnap jövök még egy extrával ami viszont nemcsak a fizetős, hanem az ingyenes tanfolyamhoz is jár.

Ha felkeltette az érdeklődésedet olvass tovább!

Kattints ide!