Az Elemental Scraps-on tegnap jelent meg a szeptemberi Designer Samplers! Az összes designer mintacsomagja benne foglaltatik, köztük az én részem, ami itt fent  látható. A Basic Grey Origins papírkészlet színei inspiráltak, pontosabban az alábbi hagyományos oldalam, amit nagyon szerettem készíteni:

Teljesen újfajta akció indul az üzletben: december 31-ig minden ES készletre fordított dollár 1 amazon pontot ér, 100 amazon pontért pedig egy 5 dollár értékű Amazon kártya igényelhető.
Az akcióról részletesen itt olvashatsz. Az Amazon ajándékkártya (amazon gift card) tájékoztatójához pedig kattints ide!

Minden héten van két termék, amelyre bónusz pontok járnak. Az egyikük ez a Designer Samplers, amely most akciósan 3.99-ért kapható és 10 pontot ér!

Kis kitérőt teszek logótervezés irányba, ugyanis az utóbbi néhány napban erre a témára koncentráltam.  Ebből a logóból pedig igazán van mit tanulni 🙂

Az Amazon.com története 1995-ben kezdődött. Nevét a Föld leghosszabb folyamáról kapta.  Online könyvesboltként indult, mára a világ egyik legnagyobb elektronikus üzlete (a könyvektől a bútorokon át az élelmiszerekig mindenféle terméket közvetítenek) Ezt a széles választékot jelképezi a logójában szereplő A-tól Z-ig mutató (vásárlók elégedettségét jelző) mosolyt formázó nyíl.

Forrás: share a logo