Tavaly pontosan ezen a napon, ebben az órában és percben tettem először közzé ezt a 7 leckéből álló, ingyenesen elérhető email tanfolyamot. Ma van tehát az első szülinapja! 🙂

Ha még nem találkoztál vele, most szeretném újból bemutatni néhány szóban:

banner

Miért jó ez neked?

  • A tanfolyamon különféle képeslapokat fogunk készíteni a GIMP képszerkesztő program használatával. Megtudod mi az a template, gyorslap, wordart és megmutatom hogyan kell használni. Ezekkel nagyon egyszerűen elkészítheted saját fényképes képeslapodat!
  • Ezt a tudást – egy kis gyakorlás után – alkalmazhatod a honlapomról letölthető gyorslapok (quickpage) használatánál is.
  • Megismered a GIMP legfontosabb eszközeit és lehetőségeit, úgy mint képek megnyitása és mentése, áthelyezés, átméretezés, rétegek kezelése, kijelölés, átszínezés.
  • Ha hagyományos scrapbookot készítettél már, az így átalakított képeket felhasználhatod albumjaidban, oldalaidon.
  • Ha eddig kételkedtél abban, hogy Te is tudnál ilyen képeket készíteni, most bizonyosságot szerezhetsz róla mindenféle kockázat nélkül!

Hogyan működik?

Add meg neved és emailcímed a regisztrációs űrlapon, melyet jobbra fent az oldalsávban, illetve itt az oldal alján találsz, válaszd ki a „scrapbook leckék” kategóriát, kattints a feliratkozás gombra. Természetesen bejelölhetsz más kategóriákat is, ha például szeretnél értesítéseket kapni az aktuális blogbejegyzésekről. Kapni fogsz egy emailt, amelyben meg kell erősítened a jelentkezésedet. Ezt követően azonnal megkapod az első ajándék leckét. A továbbiak naponta érkeznek majd, így egy hét múlva már az új ismeretek birtokában leszel. A regisztrációval feliratkozol hírlevelemre is (A hírlevélről részletesebben itt olvashatsz.)

Iratkozz fel itt:

[wysija_form id=”1″]