Több A4-es méretű falinaptárat is terveztem.

A szöveget táblázatba rendeztem – így készült a naptársablon. Amivel pedig egyedivé tettem, az a dekoráció: hátterek, keretek, kiegészítők a fényképek körül.

Apukám kapta ezt a motoros témájú, klasszikus stílusú naptárat. Ehhez van a legkevesebb díszítés, de  ez a grunge-os, témához illő háttér éppen elegendő:

Ezt anyukám kapta névnapjára korábban. A leginkább scrapbookos ihletésű naptár, sokféle rétegzett papírral, varrással, díszekkel:

Ezt a gyerekes-unokás naptárat férjem szülei kapták, de van egy példány belőle a mi nappalinkban is :). Elegáns stílus, az adott hónaphoz illő finom keretekkel.

Egyedi fényképes falinaptárakat másoknak is készítettem év végén. A 2013-mas sablon már elkészült, ami új lehetőségeket biztosít, Te magad szabhatod meg mikor kezdődjön és végződjön 🙂 Ha júliusi szülinapra szánod, kezdődhet az év 2012 júliussal és végződhet 2013 júniussal. Vagy lehet két éves is egy helyett, így 24 oldalt kapsz egyben.

Ha szeretnél ilyen naptárt ajándékba vagy saját magadnak készíttetni kattints ide a további részletekért!

Ha magad készíted  ajánlom két korábbi bejegyzésemet:

2012-es naptársablonok

Naptár ötletek

Bármelyik táborhoz tartozol, mindenképp fotózz sokat. Ne csak az eseményeken, örökítsd meg az egyszerű hétköznapok szépségeit! Ha kimész a szabadba, vidd magaddal a fényképezőgépedet, mert mindenütt ott rejtőzhet egy egy tökéletes fotó  következő évi naptárad oldalaihoz!