Készültem Számodra minden napra egy kis virtuális ajándékkal, amiből karácsonyra egy 24 db-os digitális scrapbook készlet lesz. A dobozkák utólag is kibonthatók. Egy új címkét fogsz találni az oldalsávban, vagy kattints ide:  advent2015 .

Az első dobozt kibonthatod itt!

advent

 

Egy kis segítség a letöltéshez

Első lépésben, hozz létre egy új mappát számítógépeden ott, ahol a freebie-ket tartod. 🙂

A csomagok mögött csatolt fájlok jpg vagy png formátumúak, nem csomagolt fájlok, tehát nem .zip kiterjesztésűek, ezért letöltésük sem a szokásos módon történik. Bal egérgombbal való kattintást követően a png vagy jpg kép egy új ablakban fog megjelenni, amit a következő módon tudsz elmenteni:

1. A megjelenő kép fölött a jobb egérgombbal kattints és a megjelenő menüből válaszd a következőt: Kép mentése más néven.

2

2. Abban az esetben, ha nem külön ablakban jelenik meg a mellékelt kép, úgy az előbb bemutatott menüt nem fogod találni. Ekkor a csomagot ábrázoló kép felett  a jobb egérgombbal kattints a helyi menühöz. A megjelenő menüből válaszd az első három pont bármelyikét: Megnyitás új lapon, Megnyitás új ablakban vagy Hivatkozás megnyitása új privát ablakban:

EasyCapture1

Az ezután megjelenő kép fölött a jobb egérgombbal kattints és a  menüből válaszd a következőt: Kép mentése más néven. (lásd előző pontban)