Március 15-ig lehet jelentkezni az online digitális scrapbook tanfolyamokra.

Az online tanfolyam egy zárt weboldalon zajlik, amelyre titkos azonosító és jelszó segítségével léphetsz be. A bejegyzések, azaz leckék videókból és képes lépésől-lépésre útmutatókból, leírásokból állnak. A leckék végén hozzászólási lehetőség van, ahol felteheted kérdéseidet is.

 

További aloldalak szolgálnak a scrapbookkal kapcsolatos ismereteid bővítésére és rendszerezésére.

Ha szeretnél egy kis motivációt az időbeosztáshoz, lehetőséged van email értesítéseket kérni, így három naponta kapod a soron következő leckére vonatkozó instrukciókat.

 

oldal

 

A tananyagot dvd-n is megkapod. Így akkor is tudsz tanulni, ha épp nincs internetkapcsolatod.

 

w_marc1_tanfolyam

 

Itt egy menü segítségével tudsz eligazodni az egyes témák közt

 

halado_menu

 

A készleteket és egyéb kiegészítőket ugyancsak a DVD-n találod. Ezekből használunk a gyakorlatokhoz, illetve elkészítheted belőlük saját oldalaidat is. Régi készleteimből készítettem válogatást, kereteket, textúrákat, háttérpapírokat, illetve a scrapbook stílusok megismertetésére néhány új kollekciót is összeállítottam, mint például ez a Vintage készlet, mely régmúlt időket idéz:

 

folder

 

A tanfolyamhoz egy zárt facebook csoport is tartozik. A facebook csoportban további érdekességeket tudhatsz meg a digitális scrapbookról, tanácsot kérhetsz, megoszthatod elkészült oldalaidat.

 

A haladó tanfolyamra itt jelenkezhetsz!

Ha még egyáltalán nincs tapasztalatod a GIMP-pel és a scrapbookkal, vagy szeretnél még több készletet ajánlom figyelmedbe ezt a kedvezményes lehetőséget, mely a kezdő és haladó tanfolyamot is magában foglalja Kattints ide!