Tudom, hogy sokan vannak, akik ilyenkor már a karácsonyra készülődnek, ezért úgy döntöttem én is elkezdem a ráhangolódást itt a blogon.

Elsőként egy olyan lehetőséget szeretnék a figyelmedbe ajánlani, amellyel nemcsak magadat, hanem másokat is megajándékozhatsz. Egyszer kell elkészíteni, de nemcsak egy embernek tudod adni, hanem bárkinek, akinek csak szeretnéd. Mi az?

Ez akár egy találós kérdés is lehetne, ha nem lenne a cikk elején az a kép, ami mindent elárul 🙂

A nyáron néhány hetet azzal töltöttem, hogy kidolgoztam egy kifejezetten kezdők számára befogadható 7 részes képeslap szerkesztő online tanfolyamot. A tanfolyam kinyomtatható, lépésről-lépésre útmutatókat és olyan képernyővideókat tartalmaz, ahol mondom, hogy mikor mit kell csinálni. Ezen kívül a gyakorlatokhoz szükséges kellékeket is biztosítom.

A tanfolyammal párhuzamosan fut egy éppen ma indított hírlevél sorozat, ami szintén a scrapbookról szól, ez elméleti tudnivalókat tartalmaz. Remélem, hogy hasznosnak találod majd.  Ennek részeként hamarosan egy karácsonyi képeslap kerettel is megleplek, amelyet Te – miután a két hetes mini tanfolyamot elvégezted  – kiegészíthetsz saját fotóddal és kinyomtatva, fotólaborban előhívatva ajándékba, ajándékkísérőként továbbadhatod.

Ajánlom Neked sok szeretettel

  • ha még nem tudod mi az a digitális scrapbook
  • ha már sejted és tetszik, de tanácstalan vagy, merre indulj
  • ha hagyományos oldalakat már készítettél és szeretnéd fotóidat érdekesebbé tenni, digitálisan átméretezni
  • ha hagyományos scrapbookban már gyakorlatod van, de a digitálisat is kipróbálnád
  • ha nem ismersz képszerkesztő programokat
  • ha szeretnéd kipróbálni a GIMP használatát
  • ha szeretnél egy egyedi, saját fotós, személyes ajándékot adni idén karácsonyra

Kattints ide olvasd el, mit kaphatsz, add meg a neved (ahogy szeretnéd, hogy szólítsalak) és a pontos emailcímed.

Ha már scrapbookozol régóta, vagy mostanában kezdted, de már sikerül digitális scrapbook oldalakat összeállítanod (digitálisan is) bármilyen program segítségével, akkor egy másik meglepetést tartogatok számodra, ami decemberre várható. Részletek nemsokára!

Ezen a héten meghívlak sok-sok virtuális kávéra a facebook oldalamra. Látogasd naponta, ha inspirációra vágysz. Itt a blogon is lesz szerdai színpaletta gyönyörű kávészínekkel és pénteki freebie ajánló (az, hogy milyen kategória, legyen meglepetés). Akár digitális akár hagyományos technika érdekel, akár scrapbookos vagy, akár nem, de szereted a kávét, vagy a kávét nem de a művészetet, a szép dolgokat és a tejeskávészínt igen: érdemes most jönni.