w04Instagarm

Ha felületesen nézném, úgy hinném nem túl sok dolog történik velem. De ezek a  visszatekintések mindig meggyőznek az ellenkezőjéről.

Az idei év, ahogy gyarapodnak az instagramos összefoglalóim, egyre inkább úgy tűnik hogy a rendszerezés éve lesz. Sikerül tartanom és apró lépésekben, de kitartóan megvalósítani a terveimet, miközben újabb és újabb tanulási lehetőségek is jönnek, amelyek valami titokzatos oknál fogva épp beleillenek a koncepcióba.

Ha nem lenne scrapbook, akkor nem is látnám ezeket az összefüggéseket. Olyasmi nekem ez mint a egy fonal, amelyre életem apró eseményeit és eredményeit, mint gyöngyszemeket fűzöm fel. A múlttól eltávolodva nem gurulnak szanaszéjjel, hanem itt maradnak velem, mutatva azt, hogy honnan hová tartok.

Áprilisban a szokásosnál jóval nagyobb hangsúlyt kapott a kézzel történő alkotás és új dolgokat próbáltam ki. Készítettem hagyományos (hibrid) scrapbook oldalt, újrahasznosítottam néhány konzervdobozt, húsvét révén tojást dekoráltam. Részt vettem Tina Fantáziaarc rajzoló tanfolyamán, ami nagyon tetszett, ma délutánra is ezt terveztem gyakorolni kikapcsolódásképp.

Lassanként gyűlnek a májusi apróságok is az Instagram oldalamon.

Színes napot kívánok Neked! 🙂