w08instagram

Az összes nyári hónap közül az augusztus múlt el a leggyorsabban. Szeptember elején mikor megpróbáltam rá visszaemlékezni, szinte semmi nem jutott eszembe. Most még jegyzeteket sem készítettem. Nem voltunk sehol, szinte az összes hétvége munkával telt (lakásátalakításba kezdtünk).

De milyen szerencse, hogy az Instagramos naplózás már szokásommá vált, erről nem tudtam megfeledkezni a legnagyobb káoszban sem. És a képeket előszedve újra felfedeztem a hétkönapok színeit 🙂

Egy ilyen scrapbook oldal, apró képekből összeállított kollázs egy rövid visszatekintés ezekre az egyszerű dolgokra, amelyek épp olyan fontosak, mint a nagy sorsfordító vagy hangos és feltűnő események. Azért fontosak, mert életünk leginkább belőlük épül fel, nem várhatunk örökké arra, hogy végre jöjjön valami nagy kaland.

Újra rájöttem, hogy akkor is voltunk valahol, ha itthon voltunk. Hogy minden nap  ünnep, amikor a család együtt van. Hogy mennyi boldogságot nyújt a természet, színeket, illatokat, ízeket, ami nem is kerül semmibe, csak annyi kell, hogy észre tudjuk venni. Milyen jó alkotni, létrehozni valamit, bármit. És mindegy hogy milyen lesz a végeredmény, nem az a fontos. De jó dolog a régire is rácsodálkozni és más szemszögből tekinteni rá. És persze jó mindezeket így együtt, egy csokorban visszanézni.

Színes napokat!