wtavasz

Hozzávalók: CEWE Give 5 tavaszi készlet, sok szupertehetséges magyar dizájner munkájával.

Neked melyik a kedvenc évszakod? Régebben azt hittem, hogy nekem a nyár, de utóbb rájöttem, hogy csak azért, mert akkor volt rá alkalmam, hogy megéljem a jelent. (Két hét szabadság csodákra képes) Ma már ennek konkrét akadálya nincs (legföljebb éjszakára marad a munka) és rájöttem hogy minden évszak a kedvencem, mindig az ami van. Ha esik az eső annak örülök, ha süt a nap akkor meg annak. Nem kesergek olyan dolgok felett, amin nem tudok változtatni. És ez nem csak az időjárásra vonatkozik.

Sajnos kimúlt a fényképezőgépem (ami egy scrapbookosnak – főképp ha a hétköznapi történetmesélés a specialitása  – olyan, mintha hirtelen félkarúvá válna), alkalmazkodnom kellett az új helyzethez. Egészen jó képeket lehet egy közepes színvonalú okostelefonnal is csinálni. Lényeges, hogy ne messzi és mozgó célpontra kattintsunk vele és legyen elég fény, hogy ne kelljen vakut használni. Emiatt megszaporodtak a közelképek és tárgyfotók a fotós mappáimban. De ez nem baj, amúgy is nagyon tetszenek az ilyen típusú scrapbook oldalak, amelyek az élet apró örömeit ábrázolják. További előnye még, hogy így bőven van miből válogatnom az instagramra is.

Hamar elkészült a márciusi családi krónika belőlük:

w03instagram

Közben meg tudat alatt lehet, hogy arra a lehetőségre is készülök, hogy mi lesz velem, ha a telefonnal sem tudok majd emléket örökíteni. Kénytelen leszek rajzolni.

Pasztellkrétával sikerült 10 perc alatt maszatolnom az alábbi virágot. Az idézetet utólag szerkesztettem rá digitálisan:

tavasz