download

Amint ígértem, a Winter Delight készlethez is adok egy ingyenes ízelítőt.
A freebie letölthető itt!
Mérete: 7,5 MB, 2 háttérpapírt és 6 díszítő elemet tartalmaz.
Téli és Valentin napi témákhoz is alkalmas 🙂
(Ha ez lenne az első letöltésed, annak módjáról az Ingyenes anyagok letöltése 4shared fáljmegosztóról c. cikkemben olvashatsz, melyet a felső menüsorban a Kiemelt cikkek közt találsz meg.

Apropó, valentin nap. Láttad már a képeslap küldőmet? A felső menüben ezt is megtalálod, vagy kattints most ide. Válaszd ki a neked tetsző lapot, töltsd ki az üres mezőket és már küldheted is. A program magyarul fog beszélni Veled. (én fordítottam le 🙂 ) Természetesen  ingyenes ez is.

Most pedig következzék a játék:

Ez a lap olyan elemekből készült, amelyeket most megnyerhetsz! (Ezt is elküldheted a fentebb említett szolgáltatás segítségével)

Ez pedig a Winter Delight, az első készletem, amely a Scrapinsider-en kapható:

(Ha ide kattintasz, láthatod kis csapatom gyönyörű munkáit)

Most sem kell többet tenned, mint:

1. Ha még nem tetted meg, jelentkezz be az olvasóim körébe, melyet a jobb felső sarokban találsz. (a csatlakozás módjáról leírást itt olvashatsz)

2. Szólj hozzá ehhez a bejegyzéshez! (a hozzászólás picit különbözik a blogspotos-tól, erről is írtam itt)

Sok szerencsét! 🙂

Ui: Megduplázhatod az esélyedet, ha meglátogatod a DST-n nyitott fórumtémámat (kattints ide) -ot és ott is hozzászólsz 🙂

Most kicsit rövidebb a határidő, a sorsolást jövő hét hétfőn tartom mindkét helyen külön-külön. Ha valaki olyan szerencsés hogy duplán nyer,  egy még egy régebbi készletemet is megkapja mellé 🙂