kepeslap3 Luca napkor az iskolában már sok éve vásárt tartanak.  A gyerekek és a szülők saját kezűleg készítenek tárgyakat.

Én idén is képeslapokat adok és egy szalvétaképet gipszkeretben.

Ehhez a laphoz egy hullámkarton doboz papírját használtam fel (IKEÁS képkeret volt benne). Kivágtam belőle akkora méretet, ami belefér egy szabványborítékba.

Szivaccsal kicsit nedvesítettem és letéptem a felső rétegét. Ezt a felületet átkentem fehér akrilfestékkel. A festékbe egy kis ezüst csillámport is szórtam.

BasicGray Jack Frost papírból tépkedtem néhány csíkot és egymásra ragaszgattam. Csipke került a felső réteg alá és a lap tetejére. A cimke, hópehely és fenyágformák szintén scrapbook papírokból van kivágva, ezeket még a Scrapbook Klub-ban készítettem el, Linsey jóvoltából, aki formavágókat hozott nekünk 🙂 . (Kézi vágással ezt nem tudtam volna kivitelezni.)

A kis hópehely alakú miltonkapcsok a Scrapbook.hu webáruházból származnak. A fenyőgallyakat szalvétaragasztóval, a többit pedig kétoldalas ragasztópöttyök segítségével rögzítettem.
Ez lett az egyik kedvencem a lapok közül, de hamarosan bemutatok még néhányat, sőt több meglepetést is tartogatok a következő két hétre.

Hogy le ne maradj, feliratkozhatsz e-mail értesítésre, vagy ha jobban szereted, tedd be az oldalam RSS olvasódba 🙂