Ez egy régi-régi készlet képes, szöveges szerkesztési útmutatóval ellátva, de minden évben előszedem, karácsony közeledtével 🙂

Most még 4 hét van arra, hogy az útmutató segítségével elkészítsd az alábbi képeslapokat. Ha már rutinos digis vagy, 5 perc az egész! 🙂

Töltsd le itt!

A képeslap keretek vintage stílusban készültek, ami soha nem megy ki a divatból és szerintem nagyon jól illik a karácsonyhoz, hiszen ebben az ünnepben a csillogás és öröm mellett ott van az emlékezés és a múlt értékeinek, hagyományainak tisztelete.

A képeslap keretekbe illesztett fotókat 10*15 cm-es méretben hívathatod elő, adhatod ajándékba vagy ajándék mellé. Digitális formában pedig elküldheted e-mailben, kirakhatod közösségi oldalakra karácsonyi jókívánságaid kifejezésére.

Van sok hasonló leírásom még ezen kívül is itt a honlapon, melyet a Leckék menüpontban találsz összegyűjtve. Ha pedig szeretnél egy igazán jól felépített, teljes mértékben az alapoktól induló online tanfolyamon részt venni, ahol lépésről-lépésre haladunk, ahol személyes segítséget is tudok nyújtani Számodra, december végéig jelentkezhetsz a kezdő digitális scrapbook tanfolyamra!

A tanfolyamhoz DVD is jár, amely tartalmazza a leckéket, valamint számos digitális scrapbook készletet, köztük a fentihez hasonló képeslapkereteket is. Maga a tanfolyam pedig egy zárt honlapon zajlik, ahol kérdéseket is feltehetsz a leckékkel kapcsolatban.