A rövidke keddi bejegyzésre visszautalva, megmutatom a többi részletét a képnek.

Íme:

banner_nagy_kezdo

Valójában nem teljesen új dologról van szó, ez ugyanis a korábban már bejáratott, két esztendőt megért Kezdő online digitális scrapbook tanfolyam átdolgozása.

Az eddigi tapasztalatok alapján csiszoltam rajta. Egyszerűsítettem egyes lépéseket és néhány új gyakorlati lecke is került bele. Majd fogtam az egészet és a GIMP legújabb verziójával elkészítettem a végleges anyagot.

Készítettem hozzá egy vadonatúj, csinos és szolid digitális scrapbook készletet, csupa olyan elemet tettem bele, amit magam is szívesen használok.

Ennek egyik tartozéka egy 16 db-os gyorslap készlet. Azért hogy már kezdőként gyorsan és könnyedén készíthess oldalakat például egy ajándék fotókönyvhöz.

De természetesen megtanítalak arra is – és ez az egész lényege – hogyan állíts össze önállóan egy oldalt, mire kell figyelni, hogy esztétikus legyen és egyáltalán technikailag hogy néz ki az egész.

Hogy aztán sok-sok gyakorlás után olyan oldalakat készíthess, mint amiket nálam is látsz, vagy még annál is szebbeket! 🙂

Hamarosan további részletekkel jelentkezem.

Holnap számíthatsz egy ajándékra is, ami kivételesen nem digitális scrapbook kellék, hanem valami más, amivel sokkal ritkábban találkozhatsz itt nálam, viszont kapcsolódik a témához.