Kedden rekordot döntött a látogatottságom:

979 oldal letöltés, 546 egyedi és 122 visszatérő látogatóm volt. 🙂

Legtöbben a legújabb készletem linkjére érkeztetek.  Bevallom, ha szabad ilyet mondani, ez most a kedvencem a Sunshine mellett 🙂  A készlet nemcsak kellemes színű és mintájú, de az átlagosnál több elemből áll, 24 háttérpapírt és 44 elemet tartalmaz.  Ezek a szolid és apró mintás papírok nekem mindig nagyon tetszettek. Felhasználásukra főképp minimál hívei közt kereshetünk inspirációt.

És jöttetek még páran szavazni, arról, hogy hogyan kezdtek scrapbookozni. Ha még nem tetted meg, örülnék ha Te is kattintanál egyet. Kiraktam ide oldalra is a lehetőséget. A hozzá tartozó post-nál pedig, ha van kedved, leírhatod a történetedet, de elolvashatod az enyémet is!  🙂 Köszönöm!

És akkor indulhat a játék:

Ha meg szeretnéd nyerni ezt a készletet, akkor a következő a tennivaló

  1. Ha még nem tetted csatlakozz a Google közösségembe! (itt a honlapon jobbra fent)
  2. Csatlakozz a Facebook oldalamhoz (szélső oldalsáv alsó részén találod)
  3. Írj egy hozzászólást ehhez a bejegyzéshez.

+1 Ha duplázni szeretnéd az esélyeidet, akkor ezúttal a template-et töltsd le, és ebből készíts oldalt. A template mellett van 1-2 elem, ha nem akarsz ilyen sokfotós  oldalt készíteni, akkor azokat is felhasználhatod. Természetesen – mivel ez nem sok – bármi egyebet is hozzátehetsz, lényeg hogy használj belőle valamit.

* Az első és második szabályt nem veszem szigorúan, csak akkor csatlakozz, ha regisztrálva vagy ezeken az oldalakon, nem fogom ellenőrizni. Azért  érdemes, mert így nem maradsz le a következő lehetőségekről és sokféle meglepetést tervezek még…csak érjem utol magam 🙂

És ha még egy külön ++ 1 esélyt is szeretnél, akkor látogasd meg a DST Happy Place fórumát és írj egy hozzászólást!

Sorsolás csütörtökön!