A szokásos hétfői tutorial helyett most egy inspirációval indítom a hetet. Az oka ennek az, hogy múlt héten olyannyira rabja lettem ezeknek a Iggydodie stílusának hogy „muszáj” volt egy hatalmas digitális készletet összehoznom, amíg ez a hatás tartott, így másra már nem jutott idő. Hogy milyen lett, majd pénteken megláthatod, de ha szerdán is visszajössz, egy kis részletet is mutatok belőle. Holnap pedig azért érdemes visszanézni, mert egy nagyon jó készletet fogok akciósan adni. És ha már ennyire benne vagyok az ajánlgatásban, ha szeretnéd megnyerni az előző heti készletemet, akkor kattints ide.

No de ennyi elég is belőlem, inkább térjünk a lényegre.

Nagyon szeretem a minialbumokat. Reménytelen, hogy hagyományosból egy teljes nagy albumom egy témában összejöjjön, ezért én is készítettem már néhányat, főképp ajándékba.

Iggydodie-t hagyományos scrapbookosoknak talán ne kell bemutatni, mert annyira etalon. De mivel ezt az oldalt főleg digi scrapperek és más érdeklődők olvassák így megteszem.

Gyönyörűek ezek az albumok:

Mini album galéria.
Scrapbook és egyéb alkotások

Elsősorban az általa alkalmazott színhangzatok fogtak meg. Mindenkinek megvan a saját színvilága, amihez vonzódik, hozzám például nagyon közel állnak ezek a kombinációk Azt hiszem ez igen mélyen gyökerezhet, ugyanis az előző heti készletemnél fedeztem fel, hogy árnyalatai szinte ugyanazok, mint a lakásunké, amiket pedig már majdnem húsz éve választottam. Persze mindig jönnek újak, de ehhez a szolíd, kellemes hangulathoz, amit ezek a pasztellek adnak, állandóan visszatérek. (Jelen pillanatban a blogruhám is ezekben díszeleg)

Ami még nagyon tetszik benne, az a sok festék és kréta maszkolás, festékszórás (más néven „mist”), a bélyegzők használata a  „koszolás”, ami éppen világos mivolta miatt nem nyújt „piszkos” elnyűtt hatást, inkább olyan friss és üde érzete van, amire ilyenkor tavasz elején vágyik az ember.