A múlt heti inspirációs bejegyzésemben céloztam rá, hogy valami nagyobb szabású munkán dolgozom a háttérben.

Készítettem egy saját tervezésű naptárat. Semmilyen sablont vagy automatizálást nem használtam, hozzá, hanem teljesen az én kezem (vagy inkább fejem) teremtménye, szolid szivárványos (rainbow-s stílusban), nemcsak festő, hanem kiadványszerkesztő programmal, hogy szakmai szemmel is megfelelő legyen, szépen görbüljenek azok a betűk.

A gyártás már folyamatban van, ha megérkezett a kis csomagom, majd azt is megmutatom.

Szóval ez a naptár (eredetileg 1 volt, végül aztán 4 különféle került a nyomdába) úgy indult, hogy lesz belőle egy ajándék…aztán eszembe jutott, hogy talán más is, aki nem ismeri ezeket a képszerkesztési fortélyokat, vagy nincs ideje ezzel foglalkozni, szeretne ilyet adni Karácsonyra,  év végi, év eleji születésnapokra, az ügyfeleinek, vagy saját magának otthonra, munkahelyre. Miért is ne segíthetnék ebben?

Szóval ha szeretnél ilyen naptárat és szeretnéd, ha én készíteném el, akkor kattints ide!

Itt most bemutatom az első naptárat, aminek az „elegáns” elnevezést adtam. Eredetileg „glamúr” lett volna, aminek jelentése: „szépséget kiemelő” és a finom bélyegzés, kacskaringók, virágok a fehér képkeretben pontosan ezt a célt szolgálják. De mivel az „elegáns” szót mindenki ismeri, így inkább amellett döntöttem, még ha kicsit mást is jelent.

A4-es méretű falinaptár -elegáns stílusban:

folytatás következik…